Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Geon - Zarabiaj odwiedzając miejsca

Autor Wiadomość
RE: Geon - Zarabiaj odwiedzając miejsca
Sprawdź:
(04-04-2019 10:23)maxiu170 napisał(a):  Ja śmigam jak coś po miejscowości Dobrodzień, Pow. Oleski, Woj. Opolskie. Dzisiaj przyjechał rowerek więc wieczorkiem śmigam go poskręcać i w trasę Big Grin Zaproszę kompanów do aplikacji przy okazji i może dozbieram dziś do progu minimalnego Big Grin

Utworzyłem Geonka Big Grin będzie aktywny do godziny 20/22 Big Grin chyba że potrzebujesz więcej czasu to napisz priv Wink

Mój Geon: ThisIsSpartaFree
Geon zdobyty, polecam tego Allegrowicza Big Grin Big Grin
Jeśli ktoś chciałby jeszcze zarobić kilka Geonków nie ruszając się z miejsca, to pisać DO MNIE NA PRIV
-Miejscowość (województwo, i jakie mniejsze miasto, albo obok jakiego jest ta miejscowość) Wink
-W jakich godzinach będziesz Geominował Wink

Mój Geon: ThisIsSpartaFree (obrazek Achilles'a)

Pozdrawiam i cieszę się, że jesteście zadowoleni Big Grin !
Dzisiaj fajny wypad ze znajomymi, 60 Geonów wpadło, piwko (bezalkoholowe oczywiście) wypite Big Grin
(07-04-2019 20:36)maxiu170 napisał(a):  Dzisiaj fajny wypad ze znajomymi, 60 Geonów wpadło, piwko (bezalkoholowe oczywiście) wypite Big Grin

Maxiu nie szalej tak, bo zapomnisz ile geonów zebrałeś hahaha Lol
50$ doszło Big Grin

Załączone pliki Obrazki

Glosy: xScigajx (+1)
Gratuluję !!
Może coś na Człuchów (pomorskie)Smile?

Zapraszam, póki działa:150zł za 15minut roboty
Heja wszystkim.
Uruchomiliśmy właśnie funkcjonalność kupowania coinów. Jeśli ktoś z was lub waszych znajomych ma jakąś restaurację, bar, pub lub jakikolwiek inny biznes do którego chce tanio przyciągać klientów to ta opcja jest właśnie dla niego. Wielkim plusem jest to że właściciel ustala ile coinów chce przekazać komuś kto przyjdzie na miejsce i płaci tylko i wyłącznie za osobę która przybyła do jego lokalizacji. Dajcie znać jak wam się podoba taka opcja.
(18-04-2019 09:42)sliwa007 napisał(a):  Heja wszystkim.
Uruchomiliśmy właśnie funkcjonalność kupowania coinów. Jeśli ktoś z was lub waszych znajomych ma jakąś restaurację, bar, pub lub jakikolwiek inny biznes do którego chce tanio przyciągać klientów to ta opcja jest właśnie dla niego. Wielkim plusem jest to że właściciel ustala ile coinów chce przekazać komuś kto przyjdzie na miejsce i płaci tylko i wyłącznie za osobę która przybyła do jego lokalizacji. Dajcie znać jak wam się podoba taka opcja.

Myślę, że cena mogłaby być troszkę niższa, bo już bardziej się opłaca zebrać samemu geonki Wink
Wątek zamknięty