Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wypłaciłem 5,45£ z Prolific. Dodatkowo zostałem zakwalifikowany do dzienniczka napojów w Klubie Kantar, nagrodą jest 1000 punktów za wypełnianie jej przez 2 tygodnie, całkiem nieźle, będzie można od razu wypłacić 32 zł.
Swego czasu pisałem na tym forum o Cheetah Keyboard - klawiaturze, na której można zarabiać. Kilka miesięcy temu zleciłem dwie albo trzy wypłaty na kwotę 5$, lecz nie dostałem ani jednego przelewu. Ku mojemu zdziwieniu dziś otrzymałem od nich 5$ (18,47 zł), co doliczę sobie do moich zarobków za marzec. Aplikacja ta jednak nie ma już opcji zarabiania za pisanie i oglądanie reklam, jestem ciekawy dlaczego i przede wszystkim czemu tak późno (bo aż po czterech czy pięciu miesiącach) dostałem te 5$.
Dodatkowo otrzymałem jeszcze jeden przelew z Cheetah Keyboard (niestety prawdopodobnie już ostatni, bo chyba tylko 2 razy wypłacałem stamtąd pieniądze) - 18,50 zł.