Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
AelfieGo:
Nowy bardzo ciekawy sposób. Trzeba napisać jakiś tweet na Twitterze z hasztagiem #aelfiego oraz @aelfblockchain + obrazek podobnie tak jak są tutaj: https://twitter.com/hashtag/aelfiego
Punkty dostajemy za lajki oraz Retweet naszego posta w nieograniczonej ilości! Można zdobyć sporo pkt.
Punkty oczywiście standardowo są przeliczane na aelf z puli 350 ELF dla wszystkich.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2018 20:19 przez xdax1.)
a możesz mi powiedzieć od czego jest uzależniony współczynnik mnożnika z twittera? Wczoraj miałem pełny tj. x1 dziś już 0.25? Obniżają rating na akcji?
No tak jak widzisz po zalogowaniu się nie ma Twittera.
Da się, ale obecnie jedynie po przez dodanie kogoś do gruby AELF w telegramie oraz pomaganie tam i liczyć, że moderator/admin zauważy.
:/
O no fakt, na początku jak dołączałem można było bardzo ładnie zarobić. Może coś wymyślą innego.
Jak na razie cały czas dostaje AELF za poprzednie msc do wypłaty i jedną mam zleconą.
Edit:
A już dostałem
~$15 (aelf spadło)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2018 11:46 przez xdax1.)