Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wiem wiem, właśnie się zastanawiam nad tym wszystkim bo generalnie sposób zarobku jest fajny i przede wszystkim mało czasochłonny a chyba nikt by nie pogardził 1500 zł miesięcznie więcej Nie brac od razu jednego dnia wszystkich tylko codziennie inną, regularnie spłacać i tyle.
Zapomnij, ze z kazdego programu dostaniesz pozyczke. Duzo tych (mniejszych, mniej znanych) serwisow odrzuca wnioski o pozyczke bez podania powodu - co nie przeszkadza im pozniej slac wiadomosci o super promocjach (oczywiscie nie sa juz to pozyczki za darmo).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2017 13:13 przez twardy.)
Realnie to kilka stowek i to w zaleznosci czy pracujesz i czy zdecydujesz sie im wyslac rozne rozniste dokumenty (czasami to jest skan dowodu , czasami umowa o prace ).
Ja sobie na probe bralem z 7 roznych serwisow, dostalem tylko w lendon i vivusie (nie chcieli zadnych papierow). Jeszcze cos, jesli dobrze sie orientuje to tabelka z pierwszego posta jest troche nieaktualna, za pozyczke z vivusa daja mnie niz 150.
Każdy właśnie tak pisze nawet w temacie 2500 tyś w 5 godz, 1000 w kilka godzin - mi od razu to się wydawało trochę naciągane, chciałbym poznać zdanie ludzi którzy faktycznie na tym zarabiali 3,4 miesiące i jak to wychodziło. 500,600 zł w miesiącu to i tak fajne pieniądze bo tak jak mówiłem, nie jest to czasochłonny sposób. Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2017 15:27 przez Gogli.)
Bez przesady, o dokumenty żadne nie proszą. No może ze 2-3 są takie firmy, że chcą wyciąg z banku i ewentualnie skan dowodu. Ale to raczej wyjątki, a nie reguła.
Firmy tak jak kolega mówi.. są lepsze, średnie i słabe. Ja je właśnie dziele na takie trzy grupy:
1 - Ci co prawie zawsze przyznają pożyczkę
2 - Ci co raz przyznają, a raz nie. Tak 50/50 - im lepiej wypełniony wniosek i im jesteśmy bardziej "atrakcyjni" dla pożyczkodawcy, tym prędzej tą pożyczkę przyzna.
3 - Ci co pożyczki prawie nigdy nie dają.. pewnie chcą tylko zwabić klientów na pożyczkę za 0zł.
Trochę mają kiepskie potwierdzenie przelania tego 1 grosza, ponieważ trzeba na ich stronie logować się do swojego konta. Lepiej normalnie ręcznie z konta samemu zrobić, choć w jednym już przypadku nie można inaczej tego zrobić, jak właśnie logować się na ich stronie. Przynajmniej tak myślę...
P.s Ładnie spamują wiadomościami, jak coś nie potwierdzisz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2017 11:09 przez kajatravel.)
Witam, a jak to wygląda z CPL np 10,15 zł za podanie swoich danych, rozmowę i wyrażenie chęci na usługę? Czy wystarczy tylko chwilę pogadać pościemniać że jestesmy zainteresowani i wystarczy?
CPL w przypadku pożyczek, jest to prowizja za złożenie wniosku i potwierdzone dane przelewem uwierzytelniającym. Niezależnie czy pożyczka będzie przyznana czy też nie, to i tak prowizja ta się należy.