Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(14-04-2017 13:33)xOkovsky napisał(a): Mam pewien odcinek pewnego serialu, a na iitv.pl nie ma go. Jest 9 odcinków, a 10 nie ma, ja 10 mam. Jak dodać ten 10?
Tyle się napisałeś, a wystarczyło zapytać "jak dodać odcinek na iitv?" xD
Ale odpowiedź brzmi: Nie da się. Tylko linki.
Działasz w tym jeszcze? Widzę że ładnie sobie radzisz, by wyciągać 3$ na dzień to ile odcinków wrzucasz? A i czy jakoś się chronisz? Zmiana ip te sprawy
(17-04-2017 19:54)xOkovsky napisał(a): Nic nie robię, tylko wchodzę na Filser.tv (jakoś tak) i tamtejsze odcinki dodaje do swojego konta za pomocą ''remote upload''.
Na razie mam tyle https://gyazo.com/be58268b68de7e6d3d85e21207f29a11
Cytat:Działasz w tym jeszcze? Widzę że ładnie sobie radzisz, by wyciągać 3$ na dzień to ile odcinków wrzucasz? A i czy jakoś się chronisz? Zmiana ip te sprawy
Niczego nie zmieniam, ani nie chronię, ponieważ nie ma takiej potrzeby.
Nie wiem ile dziennie wrzucam, raczej nie dużo. Nie w każdy dzień są napisy do popularnych seriali, a ja właśnie staram się skupiać na nich. Czasem nic nie dodam, a potrafi się uzbierać 2,5-5 dollarów. Działam w tym cały czas, mimo przeniesienia Polski na słabsze zarobki. Już 3 wypłata.