Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W reg nie ma nic że nr musi być z play. Chodzi myślę o to - na podstawie komunikatu który się pokazał po potwierdzeniu smsa - że tam podaje się numer a oni go weryfikuj czy właczyłeś na nim płatne usługi/test usług za które też można dostać punkty. Do samego odbioru to nie ma nic że musi być nr playa a tylko numer telefonu który można zmienić
Cytat:7. Aby odebrać Nagrodę, Uczestnik powinien w ciągu 14 dni roboczych od dnia wyboru dostępnej
Nagrody w Serwisie konkursowym, przesłać Organizatorowi poprzez formularz dostępny na
Stronie konkursowej, dane osobowe i adresowe (imię, nazwisko, ulica, nr domu, miasto, kod
pocztowy oraz numer telefonu), niezbędne do dostarczenia nagrody.
To trzeba ten numer z Playa? Bo właśnie wprowadziłem mój z Plusa do profilu, to wyskoczyło że numer nie należy do Play, a jak wklepałem przykładowy z Playa, to wysyłają tam jakiś kod weryfikacyjny. :/
@morenox fakt to jakoś przeoczyłem. Intuicyjnie skupiłem się jak chodzi o nagrody na punktach dotyczących ich wysyłki i warunkami z tym związanymi - a tam nie było nic że nr musi być z Play.
Jeśli podany przez Ciebie punkt istnieje to widocznie nr musi być Play. Dzięki za sprostowanie.
Na nr Play ślą sms z kodem weryfikacyjnym.