Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
mam pytanko Czy np zachęcanie znajomych do pobierania / robienie konkursów na FP by ludzie instalowali jest dozwolone? Liczy się tylko instalka czy musi byc jakas zasada?
(17-03-2016 00:17)Hopekk94 napisał(a): mam pytanko Czy np zachęcanie znajomych do pobierania / robienie konkursów na FP by ludzie instalowali jest dozwolone? Liczy się tylko instalka czy musi byc jakas zasada?
Hmm.. zależy czy mowa tu o tzw. 'ruchu motywowanym',
sztuczne nabijanie leadów nie jest mile widziane
Nie jestem jakimś specem od PPI, ale wszelkie możliwości promocji za wyjątkiem samodzielnych instalacji są raczej w porządku, nie wiem jak Cinstaller, ale Perinstallbucks zakazuje jedynie mailingu (no i oczywiście każdy zakazuje instalowania samemu sobie).
Wszystkim osobom zarejestrowanym z tego poradnika (z linku referencyjnego) przypominam o możliwości kontaktu ze mną przy pomocy nowego komunikatora WowApp, więcej info. w tym temacie ~ http://zarabiam.com/Temat-Szukasz-mentor...taj-130703
Dlaczego o tym piszę? Bo wcześniej używałem tylko pw a wile osób pyta mnie o kontakt na GG lub Skype... WowApp ma to zastąpić
Także jeszcze raz, osoby z konkretnymi pytaniami ~ zapraszam !