Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com

Autor Wiadomość
RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com
Sprawdź:
Ktoś jeszcze ? Do zlotu został już tylko tydzień, na dzień dzisiejszy opłaconych mam 10 miejsc.

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Do zlotu pozostał już tylko tydzień dlatego od teraz przed ewentualnym zapisaniem niezbędny jest kontakt ze mną, wcześniej zaliczek proszę nie wpłacać, więcej miejsc w apartamentach już nie będzie, dlatego zapisy na chwilę obecną proszę załatwiać indywidualnie ze mną.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Chętnie bym tam przyjechał do was, ale niestety kiepsko z dojazdem SadSad bez sensu by było jechać 8h autobusami w jedną stronę smutny

[Obrazek: selfi9.png]
Zaliczka zapłacona, wiadomość wysłana Wink
Przybędę z osobą towarzyszącą, zaliczka wpłacona Smile Tongue

[Obrazek: selfi9.png]
Za daleko jak dla mnie i bez sensu jest mi dymać na 2 koniec PL słaba miejscówka lepiej można było zlokalizować ten zlot w centralnej Polsce gdzie każdy miał by mniej więcej tą samą odległość do przedymania
to można się zapisać ?
Można, ale na miejsca noclegowe już nie ma co liczyć.

Equalibrium
Karczu
HardPlayer
pietras909
Liromir
zbyszeq
@[mati111111111]

Liromir napisał(a):Cześć Big Grin 2 pytania

- o której być?
- coś kupić/zabrać ze sobą? typu jakies skrzyneczki piwka, grill?

Liromir zadał mi właśnie pytanie na które warto odpowiedzieć i podbić temat Smile

myślę że godzina 12.30 - 12.50 byłaby najodpowiedniejsza z uwagi na fakt że rezerwacje z soboty na niedziele na apartamenty mamy od godziny 13:00 w sobotę do godziny 11:00 w niedzielę, na terenie ośrodka można przebywać bez ograniczenia czasowego i bez opłat.
Dodatkowo niektórzy zlotowicze bodajże autostopem dojadą i będzie trzeba ich z kędzierzyna odebrać około godziny 12.

Zgodnie z tym o czym pisałem w temacie:
60zł od osoby za paintball, rezerwacje zrobiłem na 10 osób+ gdyż nikt z zapiasnych nie informował że nie jest nim zainteresowany, powiedziałem że nie znam dokładnej liczby (gdzieś w lesie nam to zogranizują i dostarczą sprzęt).

Paintball będzie w niedziele około godziny 12-13~ (byłby w sobotę ale nie było takiej możliwości), stroje pewnie będą ale jak nie chcecie się oszczędzać to weźcie coś dodatkowego do przebrania, chociaż pewnie będzie to zbędne Smile Fanty zostawimy w samochodach, gdyż będzie to już po "dobie hotelowej".

Na pewno asekuracyjnie warto wziąć coś do przebrania, grilla i parę kilogramów śląskiej załatwię sam, jeśli będziecie coś chcieli kupić na miejscu to w kędzierzynie jest z 7 biedronek i 20 innych hipermarketów więc na miejscu można się zaopatrzyć w dodatkowe "atrybuty" - na pewno wyjdzie nieco bardziej ekonomicznie Smile To co zamierzacie PIĆ organizujecie we własnym zakresie, w apartamentach będzie lodówka więc spokojnie wszystko możecie przechować.

Warto asekuracyjnie wziąć jakiś koc na plaże, bokserki czy krótkie spodenki by skorzystać chociażby z wakebordingu.

Jutro ma być mega gorąco bo aż 36stopni, ale z deszczem chociaż pewnie takim jak ostatni tydzień - przelotnym Smile

Jeśli chodzi o apartamenty, to osoby które zapisały się po pierwszych 12 osobach (za które administracja zasponsoruje pobyt), musiałyby wziąć koszt na siebie, jednak finalnie nie będą musiały, gdyż kobieta nie domówiła 4 apartamentu i zaznaczyła że w każdym apartamencie jest sofa (dla par) przez są to apartamenty dla 5 osób. Osoby które przyjadą ze swoją kobietą będą mogły spać razem z nią, myślę że to nawet lepsza opcja niż poprzednia. Smile

Adres ośrodka:

RUEDA Januszkowice
ul. Wolności 64 / 47-330 Januszkowice

W razie dodatkowych pytań piszcie na pw lub w temacie.

W razie gdyby pogoda nie dopisywała to Liromir zaproponował zabranie Xbox One (jak ktoś ma tekkena to niech koniecznie zabierze Lol) - aby przeczekać ewentualne pogodowe problemy Tongue w każdy apartamencie jest telewizor Smile

Odpowiedz