Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca.
Sprawdź:
Po godzinie , ale lead wpadł wiec pewnie mozna duzo lepiej. Mysle, ze robię wszystko dobrze, ale prawda jest to , ze wiele zalezy od szczęścia . Jak kazdy czekam na piatek
Również czekam na piątek, metoda zarabiania ma duży potencjał ale nie każdy się w niej odnajdzie, ja np mam problem, mimo że robiłem wszystko wg wskazówek autora to w ciągu godzinki wpadły tylko 2 leady zależy to też w sumie od szczęścia i daru zjednywania sobie szybko ludzi czekam niecierpliwie na piątek!
Ze sposobu korzystałem ale na innej stronie niż w poradniku miałem odejść od subów ale zobaczymy co z tego wyjdzie szczerze kupiłem ten poradnik z czystej ciekawości bardzo polecam sprzedającego szybki kontakt bardzo miły Pan dodatkowo zobowiązuje się do aktualizacji i dorzuceniu bota naprawdę duży +
Dziękuje za pozytywne opinie i dobre słowa
Uwaga, rozliczyłem się już chyba z każdym kto wysłał pieniądze drugim sposobem (kontem bankowym) jest jednak kilka osób które nie dało w opisie swojego nicku na forum. Każdego kto wykonał przelew a nie dostał jeszcze poradnika prosiłbym o kontakt na pw
PRZYPOMINAM TEZ O PIĄTKOWEJ AKTUALIZACJI! ^^
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2015 14:31 przez EpicBlank.)
Cóż, brałem pod uwagę to że jest możliwość iż ktoś ten sposób już znał - dlatego właśnie robie aktualizacje i dodaje boty, tak by każdy mój klient był zadowolony
DODATKOWA NOTKA, MYŚLĘ ŻE KAŻDY KTO KUPIŁ PORADNIK BĘDZIE ZADOWOLONY -
ZAWARŁEM KOLEJNĄ UMOWĘ, KAŻDY KTO ZAKUPIŁ PORADNIK OTRZYMA TERAZ BOTA DO PRAWIE KAŻDEJ AKTUALIZACJI (ŁĄCZNIE 4 BOTY W CENIE PORADNIKA).
I WIADOMOŚĆ DLA KAŻDEGO KTO JESZCZE NIE MA PORADNIKA A BYŁBY ZAINTERESOWANY - PAMIĘTAJCIE ŻE 35 ZŁ TO CENA PROMOCYJNA, PO SIEDEMNASTYM MAJU CENA BĘDZIE WYNOSIŁA WIĘCEJ (A ZA BOTY I POZOSTAŁE AKTUALIZACJE BĘDZIE TRZEBA DOPŁACIĆ)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2015 15:43 przez EpicBlank.)