Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki)
Szkoda że opuszczasz zarabianie w sieci bo widać że potencjał masz i dążysz do celu Nie myślałeś nad tym żeby zająć się czymś innym jeśli nie chcesz subami ? czy już całkowicie się wypaliłeś nerwowo co do zarabiania w sieci ?
Próbowałem ze skracaniem na samym początku, ale kiepsko mi to szło.
Brakowało tylko 11zł, a wyszło na to, że przed chwilą pobiłem kolejny swego rodzaju rekord Wszystko wstawię wieczorem, bo dzień jeszcze się nie skończył
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2015 16:19 przez zjadamkredki.)
Dzisiejszy dzień
Nie jest to rekord zarobkowy, ale rekord pod względem leadów Miałem uzbierać dzisiaj 11zł a wyszło 72zł
A pracowałem dzisiaj tylko dosłownie godzinkę, bo na więcej nie miałem czasu - pomoc przy remoncie i dwa mecze ligowe do rozegrania
Aktualnie mam: 661zł
Podliczyłem sobie również ogólną moją sumę zarobionych pieniędzy, czyli bez żadnych wydatków: 912zł w ciągu 52 dni Jestem bardzo zadowolony z mojego wyniku.
Co aktualnie planuje ?
Zacząć działać w innym biznesie - myślę o allegro oraz sieciach afiliacyjnych, choć jestem w 100% przekonany, że będzie mnie niesamowicie kusiło do subów i pewnie nie raz z nich skorzystam
Hah, pierwszy raz od dawna tak wcześnie kładę się spać
Przed chwilą wpadł jeszcze jakiś zbłąkany lead
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2015 23:04 przez zjadamkredki.)
Ehh... miałem nie korzystać już z subów, ale po prostu taką niszę znalazłem, że nie mogłem się powstrzymać
Pracowałem tylko ok. 30 min. Mogłoby być znacznie, znacznie więcej, ale nie kurde nie miałem czasu, bo miałem ważny mecz do rozegrania
Aktualnie mam: 751zł
Dzisiaj z dobrym znajomym postanowiliśmy zacząć działać na allegro Opracowaliśmy co chcemy sprzedawać, skąd to pozyskać i za ile sprzedać - zyski mogą być naprawdę duże i to w legalny sposób