Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
mates.pl » dla bardzo .. niezaawansowanych.

Autor Wiadomość
RE: mates.pl
Sprawdź:
Ciekawe czy na PPI się wielu złapie.Big Grin
na mates zarobilem w 5 dni 96 zł na pół-automacie bo czasami musiałem odpisywać ludziom bo tam idioci siedza. Aktualnie nisza już bardzo mocno sie wypaliła.
Moge powiedzieć że moje konta zdobywały codzinnie nagrode najlepszego użytkownika Wink
Dokladnie nisza wypalona po kilku dniach ja 30 zl w 3 dni ;d
Każdy zarobek za sam włączony komputer i ustawienie bota jest dobry Wink
dzis niedziela, automat chodzil caly dzien i nie wpadl ani jeden lead Smile wiec juz szoda mi nawet kompa mulic tym Tongue
Ja tak samo 10 kont odpalonych na każdym inna subskrypcja i nic. Kompletnie 0 łącznie miałem 832 UV na 10 linkach.
Ty to chociaż UV miałeś, to że ktoś kliknął to jest osiągnięcie, bo tam przespamowane od początku do końca tak, że ludzie już wiedzą o co chodzi

A tak w ogóle to jeszcze tyle podobnych społecznościówek jest Lol
Cały pic ze tu nie ma zabezpieczeń antyspamowyvh

Tapniete przy użyciu małego szajsunga z niewygodna klawiatura przepraszam za wszystkie błędy.
I w miarę dużo ludzi dlatego warto się tu trochę pomęczyć Tongue może coś kiedyś wpadnie jak gimby dadzą sobie luz z łatwą kasą ze subów.
Skąd bierzecie zdjęcia na profile? Żeby nie było problemów prawnych?
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: