Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
DigAdz - klon PaidVerts. Zarabiaj na podobnych zasadach!» ROI 150%. Inwestując 1$ mamy 0,5$ zysku. Zarabiaj również bez inwestycji! Nowy program! Sprawdź!
RE: DigAdz - klon PaidVerts. Zarabiaj na podobnych zasadach!
Punter jakie są ceny depozytów? Z jakich środków płatniczych można płacić? Dla refów masz kasę do zamiany na środkach płatniczych (0%, jak na pv w perfect money). W PV jestem w grupie 7, prawie 8. Tu inwestując 110$ + jestem w grupie 7 tak? Z tego co widzę naliczenia w tej grupie są 10$ + to dużo xD szybko kasa się zwróci chyba, że z czasem naliczenia będą spadać. Od refa wymagam tylko wymiany kasy (bank na inny. Chyba, że z banku jest mały %) jako iż jest klon pv to w obsłudze raczej sobie sam poradzę
(06-12-2014 12:10)zozols1 napisał(a): Punter jakie są ceny depozytów? Z jakich środków płatniczych można płacić? Dla refów masz kasę do zamiany na środkach płatniczych (0%, jak na pv w perfect money). W PV jestem w grupie 7, prawie 8. Tu inwestując 110$ + jestem w grupie 7 tak? Z tego co widzę naliczenia w tej grupie są 10$ + to dużo xD szybko kasa się zwróci chyba, że z czasem naliczenia będą spadać. Od refa wymagam tylko wymiany kasy (bank na inny. Chyba, że z banku jest mały %) jako iż jest klon pv to w obsłudze raczej sobie sam poradzę
Prowizje przy wpłatach są rózne zależy jaki procesor. Dla PayPal powyzej 10$ pobiera 0,96$, powyzej 100$ ściąga 6,70$. Perfect Money przy wpłacie 100$, zabiera najmniej 3,5$. Jest tez SolidTrustPay i EgoPay.
Tak jak zainwestujesz 110$ bedziesz w 7 grupie. Wczoraj i przed wczoraj dla 7 grupy naliczenia były kolo 21$.
ps. wiecej info na PW.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2014 12:21 przez Punter.)
Gdzie są te płatne reklamy? Jestem w 1 grupie, w dig points tylko te za punkty.
Jak wchodzę w dig bonusses to coś takiego mi się pojawia.
Ile za to się dostaje?