Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: DigAdz - ROI 150% - Revenue Share [Pre-Launch]
Serwis działa teraz tak wolno jakbym miał internet 1kb/s i ping 9999999 na tej stronie. A przy próbie logowania pokazuje mi błędny login i hasło -,- CO TO MA ZNACZYĆ?
Super, teraz to już nawet strona nie działa:
Notice: Undefined index: host in /home/digadz/public_html/includes/utilities.php on line 2606
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/digadz/public_html/includes/utilities.php:2606) in /home/digadz/public_html/includes/xpage_public.php on line 852
RE: DigAdz - ROI 150% - Revenue Share [Pre-Launch]
Mi też już działa... po 15 kliknięciu w przycisk "login" w końcu wyskoczyło, że hasło poprawne. Już się przestraszyłem, że mi konto skasowali, ledwo co zainwestowałem 10 $ na start Mimo, że to mała kwota to każdą powinno się i tak szanować.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2014 17:59 przez patulsky1337.)