Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
100 PLN bonus bez depozytu - eXbino.com » Bonus bez wpłaty depozytu - oferta limitowana

Autor Wiadomość
RE: 100 PLN bonus bez depozytu - eXbino.com
Sprawdź:
Już dostałem Wink dzieki za odp
Huh

Edit:
A tak btw to jak to jest z tym bonusem bo nie do końca ogarniam o co chodzi ....
zapisałem się, ale pewnie za późno na optrzymanie bonusu
(04-12-2014 22:34)kowczeg napisał(a):  zapisałem się, ale pewnie za późno na optrzymanie bonusu

do mnie zadzwonil koles z exbino i mi przydzielił bonus
Chcę się o coś zapytać, żeby rozwiać wątpliwości. Mam ten bonus 100 pln i zacząłem grać na opcjach 60 sekund. Jestem w tym kompletnie zielony i działam intuicyjnie, gram minimalną kwotą 25 zł i jak narazie udaje mi się. Nie wiem czy dobrze rozumiem, jeśli obróce 25 zł x 120 co daje 3000 no będę mógł zlecić wypłatę zarobionych pieniędzy ?
Tak, będziesz mógł wypłacić, ale pamiętaj, że minimum wynosi 1000zł.
ehhh dobrze żarło, ale zdechło. Doszedłem do 2876 zł i potem zaryzykowałem w 3 transakcjach 700 zł, żeby sie odegrać jak przegrałem jedną, potem drugą. I kiszka
Chyba już nie przyznają tych 100 PLN. Wczoraj zarejestrowałem się i poprosiłem o przyznanie nagrody na Live Chat, ale nie mam nic. Szkoda, może zacząłbym przygodę z opcjami binarnymi... Bo własnego kapitału na razie na to nie mam Smile
@szakipus promocja trwa, tylko zmieniły się trochę warunki przyznania tego bonusu. Kilka ''przedsiębiorczych'' osób zakładało multi konta i eXbino wymaga teraz weryfikacji tożsamości.
Prześlij skan dowodu na [email protected] to dopiszą Ci 100 PLN do konta Smile
Glosy: szakipus (+1)
O, dziękuję serdecznie!

A pisać mam do nich po polsku czy po angielsku? Spokojnie, znam oba języki w stopniu bardzo zadowalającym, ale nie chcę 'strzelić' gafy. Smile
@szakipus, weryfikacją zajmuje się chyba obsułga angielskojęzyczna ale nie jestem tego pewny na 100%. To, że przyznają ten bonus po weryfikacji wiem z Live Chat. Sam skorzystałem z tej promocji jak nie było potrzebne przesyłanie skanów.

Według mnie, jest to obojętne czy napiszesz po polsku, czy po angielsku.

Dla pewności napisz w dwóch językach w jednym e-mailu info, że chcesz bonus bez depozytu i to powinno wystarczyć. Smile
Odpowiedz