Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Problemy, awarie, błędy » Temat dotyczący problemów technicznych

Autor Wiadomość
RE: Problemy, awarie, błędy
Sprawdź:
U mnie na downloaded, na 7,5 dzisiaj 16%, także jest OK, ale nadal nie widzę zaległych leadów z weekendu...
suchy jaki program promujesz i z jaką stawką? Big Grin
(20-10-2014 13:19)suchy0001 napisał(a):  Chociaż teraz stanęły w miejscu i do pełnego szczęścia brakuje jeszcze 30 leadow.Mam nadzieje że to nie koniec..

Tapatalk xperia z2

(22-10-2014 14:52)Por2010 napisał(a):  jak wam dziś wpada?

mi wczoraj na 300 wizyt 1 lead z download,
wpada komuś z fullhd bo mi dziś narazie na 150 wizyt też z download wpadło a z fullhd nic a mam znacznie więcej wizyt z tego programu.
ups wrzucałem przez telefon a tu taki duży ss wyszedł Big Grin
http://scr.hu/8hw/wf47p

Statystyki od soboty... Oczywiście te 2 leady za odnowienia. Sam już nie wiem, czy to ja mam takiego pecha, czy to dalej problemy po przenosinach na inny serwer Sad

@Down: Promuje downloaded, stream. Oczywiście, że wcześniej mi wpadało. Nie mówię tutaj o dużej liczbie leadów, ale minimalnie 1 lead na 100 unikalnych wejść wpadał. Jadę z automatu, to dlatego.
jak wam wpadają leady z fullhd może ktoś napisać bo nie wiem czy nadal coś nie działa na eforsa czy ja mam jakiegoś pecha.

(22-10-2014 21:30)Toczak napisał(a):  http://scr.hu/8hw/wf47p

Statystyki od soboty... Oczywiście te 2 leady za odnowienia. Sam już nie wiem, czy to ja mam takiego pecha, czy to dalej problemy po przenosinach na inny serwer Sad

a w jakim programie jak fullhd to musi coś nie działać dzisiaj mi z download wpadł 1 lead a wcześniej przy tylu wizytach ile miałeś aktywacji?
Pusta oferta nalicza normalnie

Tapatalk xperia z2
Aha, czyli wspólnymi siłami w końcu dojdziemy do tego co nalicza a co nie działa LOL
bonrabat zalicza normalnie
Zrobiłem test, wrzuciłem fullhd do iframe 100% z kodem analitics. Statystyki od Google pokazują 40 UU a panel eforsa tylko 3 :-)
Odpowiedz