Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(20-10-2014 13:19)suchy0001 napisał(a): Chociaż teraz stanęły w miejscu i do pełnego szczęścia brakuje jeszcze 30 leadow.Mam nadzieje że to nie koniec..
Tapatalk xperia z2
(22-10-2014 14:52)Por2010 napisał(a): jak wam dziś wpada?
mi wczoraj na 300 wizyt 1 lead z download,
wpada komuś z fullhd bo mi dziś narazie na 150 wizyt też z download wpadło a z fullhd nic a mam znacznie więcej wizyt z tego programu.
Statystyki od soboty... Oczywiście te 2 leady za odnowienia. Sam już nie wiem, czy to ja mam takiego pecha, czy to dalej problemy po przenosinach na inny serwer
@Down: Promuje downloaded, stream. Oczywiście, że wcześniej mi wpadało. Nie mówię tutaj o dużej liczbie leadów, ale minimalnie 1 lead na 100 unikalnych wejść wpadał. Jadę z automatu, to dlatego.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2014 21:42 przez Toczak.)
Statystyki od soboty... Oczywiście te 2 leady za odnowienia. Sam już nie wiem, czy to ja mam takiego pecha, czy to dalej problemy po przenosinach na inny serwer
a w jakim programie jak fullhd to musi coś nie działać dzisiaj mi z download wpadł 1 lead a wcześniej przy tylu wizytach ile miałeś aktywacji?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2014 21:35 przez davidek00.)