Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A co powiedzieć jak się ma 2 razy więcej leadów przez ostatnie 2 tyg a odnowienia jeszcze spadają ? Jak się zakłada nowe konto to się do pewnego poziomu szybko dochodzi potem nie ważne czy generujesz 100 czy 1000 leadów zawsze będziesz w miejscu albo spadał
ostry2ostry dokładnie, na początku jako NOWY i mało obeznany szybko zdobyłem spore grono subskrybentów i długo się utrzymywali, z tygodnia na tydzień podwajał mi się liczba odnowień a teraz mogę robić wszystko aby zwiększyć liczbę odnowień a i tak będę spadał w dół.
Wpadly Wam dziś już jakieś odnowienia? Mnie póki co tylko 5sztuk z dzisiejszą datą i godziną 6 rano.. takie ktore powinny wpasc w piatek. Z bierzących czyli tych co powinny wpaść dziś zero