Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D
Pomyśl, co ludzie chętnie kupują i co masz im do zaoferowania. Początki nie są łatwe, ale gdy posiedzisz nieco dłużej w świecie marketingu, nisze będą Ci się same nasuwać na myśl.
Jak ktoś chcę mogę zostać dla niego wróżką jak niema czasu Wymagam tylko 1/4 zarobków w DOŁADOWANIACH Sam bym się bawił, ale nie jestem pełnoletni i wolę nie zakładać działalności gospodarczej
Ewentualnie pomogę znaleźć ciekawe metody, pisać PW
Tak jak wczoraj pisałem o zleceniu na pisanie innych artykułów to sprawa załatwiona
Zlecenie stałe na 500 postów miesięcznie co daje 155 zł oraz do tego 15 artykułów (ok. 2000 znaków) co daje 150 zł. Tak więc miesięcznie od jednej osoby za całkiem łatwą robotę wpadnie 300 zł 2
A to tylko jedno z wielu zleceń, które trwają bądź się rozpoczną
Tak wiec zapraszam Was do pracy, bo efekty widać gołym okiem.
Odp: RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D
(14-03-2013 21:18)vipper napisał(a): Jak ktoś chcę mogę zostać dla niego wróżką jak niema czasu Wymagam tylko 1/4 zarobków w DOŁADOWANIACH Sam bym się bawił, ale nie jestem pełnoletni i wolę nie zakładać działalności gospodarczej
Ewentualnie pomogę znaleźć ciekawe metody, pisać PW
a po co ci do tego dzialalnosc gospodarcza
wystarczy miec konto na allegro .