Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@ostry2ostry nie ma co panikowac xd to normalne ze przez caly dzien wplywaja te odnowienia o ile cos wplynie. Jeszcze chyba nigdy nie zdarzylo sie ze punkt 10:08 cos juz jest zaksiegowane
dazy19 rok temu przed wakacjami równo 10:00 wpadały odnowienia.
Nawet pamiętam że była 10:15 (poniedziałek) a już miałem ok.80 odnowień.
Teraz jakoś wszystko mam opóźnienie, nawet MO się spooooro opóźnia.
(03-11-2017 13:40)id-user napisał(a): @[dazy19] rok temu przed wakacjami równo 10:00 wpadały odnowienia.
Nawet pamiętam że była 10:15 (poniedziałek) a już miałem ok.80 odnowień.
Teraz jakoś wszystko mam opóźnienie, nawet MO się spooooro opóźnia.
Rok temu to i wyplaty błyskawiczne były, więcej programów, koszty bardziej ukryte, większa swoboda w tytułowaniu plików i streamów, leady z pustych kont..... Nie ma co porównywać tego co jest obecnie a co było rok temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2017 15:09 przez fejQ.)
jak spadna jednemy z drugim odnowienia z ok. 150 zl do 50zl (dzis 25) przy takim samym nakladzie pracy jak wczesniej - czytaj zdobytych nowych aktywacjach, to pewnie tez bedziecie sie burzyc ze cos jest nie tak.