Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
kiedykasa.pl

Zalezy od sesji banków, ale jesli był wysłany po 14 i masz inny bank niż wbk, raczej spodziewałabym się dopiero w pn.
Skoro dostałeś smsa że masz na koncie a na koncie w rzeczywistości nie masz to pytaj swojego banku o co chodzi, leadmore kasę wysłało i nic więcej nie poradzi. Być może Twoje konto zajął komornik i wowczas teoretycznie przelewy będą dochodzić, praktycznie nic z tym nie zrobisz

Chyba, że źle zrozumiałem z tym smsem ale tylko od banku mogłeś dostać bo przecież nie od leadmore Big Grin
(08-01-2016 17:30)Dany_02 napisał(a):  Skoro dostałeś smsa że masz na koncie a na koncie w rzeczywistości nie masz to pytaj swojego banku o co chodzi, leadmore kasę wysłało i nic więcej nie poradzi. Być może Twoje konto zajął komornik i wowczas teoretycznie przelewy będą dochodzić, praktycznie nic z tym nie zrobisz

Chyba, że źle zrozumiałem z tym smsem ale tylko od banku mogłeś dostać bo przecież nie od leadmore Big Grin

facepalm Dostał smsa od Leadmore.
Zlecałam na wbk i też jeszcze nie mam.
W poniedziałek dostaniemy

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Majka zlecałaś na wbk i ni ma?
Myslalam, ze LM też ma wbk- przynajmniej ostatni, grudniowy przelew dostałam z konta wbk.
No mam w PKO i to mój pierwszy tydzień zarabiania w leadmore... I trochę się boje o te 400zł, ale skoro tak mówicie, to miodzio. Big Grin Czekam wiec.

SKOR514, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2015.
(08-01-2016 17:41)szykiryki napisał(a):  Majka zlecałaś na wbk i ni ma?
Myslalam, ze LM też ma wbk- przynajmniej ostatni, grudniowy przelew dostałam z konta wbk.

Ni ma kochana jeszcze Heart
Smsa dostałam coś po 13

(08-01-2016 17:44)SKOR514 napisał(a):  No mam w PKO i to mój pierwszy tydzień zarabiania w leadmore... I trochę się boje o te 400zł, ale skoro tak mówicie, to miodzio. Big Grin Czekam wiec.

Nie masz się czego obawaić; gwarantuje.

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Glosy: szykiryki (+1)
Bez obaw - Leadmore jest w 100 % wypłacalne
No to super, idę zarabiać wiec na nową wypłatę. 2
Druga wypłata w miesiącu podobno od 500zł- prawda to? Big Grin

ino prawda Smile.
Ewentualnie ekspresówki- od 50 zł, 10% prowizji, powyzej 1000 zł- 5%. Dowolną ilość w miechu możesz zlecic.
Oki, to już nie spamie i grzecznie czekam. Big Grin

Btw. szykiryki- Pomogłaś mi swego czasu jak nie umiałem ogarnąć sobie blogspota, żeby fb mi linków nie blokowało. Wtedy to walnąłem i stwierdziłem "walić". Pół forum mi pisało, że jak takiego czegoś nie potrafię, to nie mam co marzyć o zarabianiu. Dzięki, że pomogłaś, zamiast hejtować. Trochu się mylili chyba. Big Grin

Odpowiedz