Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
@up
Jaka masz pewnosc, ze ucinaja te leady? No jaka?
Zerowa, a ze skutecznosc masz na poziomie 0,01÷ to mozesz zawdzieczac tylko i wylacznie swojej niszy.
Mam po kilkaset wejsc dziennie, a mam konwersje zawsze 1>x, bo nie narzekam na to, tylko widze, ze hajs sie zgadza.

Zobaczymy z czasem kiedy firesub zacznie obnizac ;]
No masakra na 40 wejść 1 leady. Zawsze miałem na tyle 8-9
(31-03-2014 16:14)Nju napisał(a):  
(31-03-2014 16:04)nesarions napisał(a):  A ja mam pytanie z innej beczki . Za 29.03 tego samego Dnia nabiło mi 8 leadów . Dnia 30.03 też było tyle widocznych a dzisiaj patrze za ten dzien [czyli sobota 29.03] mam 7 leadów i odjeło mi 4zł .

Dlaczego ?

Musiałeś coś źle zobaczyć.

na 100% było 8 Smile Zapisałam w pliku txt tzn skopiowalam kilka dni bo miałam pisac posta w innym temacie o swojej konwersji chociaż mogłam zrobic screena ^^ Chce tylko wiedziec z jakiej przyczyny może coś takiego się stac . Instanter ma wszystko zapisane u siebie ale 1 lead to nie ma co robic zamieszania poprostu chciałabym znac jak to możliwe bo jestem pewna w 100% że było 8 . W oczy mi się rzuciło , że 4zł spadło mi w sygnaturze na forum
Ja od dzisiaj zaczynam i na 260 wejsc 1 leadSad
Mam pewność.
W tym samym dniu (tydzień później)
Na firesub konwersja 4% na doładowaniach , a na Instanter 0,75%
To nie jest dowód??
Dużo osób się skarży na cięcie leadów.
Cytat:A będziesz zadowolony jak dowiesz się, że ucinają około połowę leadów??
(od podwyższenia stawki do 4zł zabierają około 80%)
facepalm Tak a od stawki 4.50 zł ucinają 160% leadów beka. Mam teraz stawkę 4.50 zł a leady zalicza tak samo jak przy stawce 3.50 zł.
Pozdrawiam
nju strasznie bronisz instanter może ledy są wporządku jak patrze u siebie 5% skuteczności ale kontakt to porażka !!!! Angry
a na maile ktoś od was odpowiada dziś?
Cytat:Na firesub konwersja 4% na doładowaniach , a na Instanter 0,75%
Weź pod uwagę to że tysiące osób już aktywowało subskrypcję "BONY" i drugi raz się nikt nie nabierze. Jak Instanter.pl zmieni subskrypcje to konwersja będzie dużo większa.
(31-03-2014 16:45)Nju napisał(a):  
Cytat:A będziesz zadowolony jak dowiesz się, że ucinają około połowę leadów??
(od podwyższenia stawki do 4zł zabierają około 80%)
facepalm Tak a od stawki 4.50 zł ucinają 160% leadów beka. Mam teraz stawkę 4.50 zł a leady zalicza tak samo jak przy stawce 3.50 zł.
Pozdrawiam

Nju - nie chodzi o podwyższoną stawkę z powodu ilości leadów tylko o tej która została podwyższona dla wszystkich.

Strasznie ich bronisz a ja inni jesteśmy innego zdania.

(31-03-2014 16:49)Nju napisał(a):  
Cytat:Na firesub konwersja 4% na doładowaniach , a na Instanter 0,75%
Weź pod uwagę to że tysiące osób już aktywowało subskrypcję "BONY" i drugi raz się nikt nie nabierze. Jak Instanter.pl zmieni subskrypcje to konwersja będzie dużo większa.

No właśnie!
Działają już miesiąc więc mogliby coś wreszcie zrobić.
Odpowiedz