(30-08-2018 18:59)Kozisoft1 napisał(a): Witam, ciężko to ogarnąć , mimo że poradnik jest ładnie opisany o za dużo tego, ja już od roku próbuję przez net zarobić jak narazie na wszystkim jestem do tyłu. mam 3 strony internetowe słabo rozbudowane. Może ktoś jakoś poprowadzi >
?
Zaznaczony fragment jest chyba kluczem. Po sobie przynajmniej piszę bo moim problemem było na początku to, że ze słomianym zapałem zabierałem się za coraz to nowe sposoby zarabiania i odpuszczałem po jakimś czasie. Grunt to się skupić na jednym, kombinować, próbować, działać cały czas. Żeby zacząć zarabiać trzeba się dobrze wgryźć zazwyczaj w konkretny projekt i spędzić z nim sporo czasu, rozbudowywać go, próbować i się uczyć na swoich wzlotach i upadkach. Budowanie dużej ilości projektów doprowadza do tego, że każdy jest robiony po łebkach i nie zarabia(a przynajmniej u mnie tak było). Wiadomo po czasie trzeba zrezygnować jak nic nie działa, ale ten czas bardzo często jest za krótki. Kluczem jest po prostu praca. Ja duży wzrost w zarabianiu zaliczyłem jak zrobiłem sobie plan tygodniowy z rozpiską godzinową kiedy pracuję. Nie było tego dużo bo jakieś 30h pracy tygodniowo rozpisane, ale po miesiącu takiej roboty pierwsza większa wypłatka wpadła. Grunt to regularność, próby, błędy i przede wszystkim działanie cały czas nawet jak nie wychodzi.
Ps. Nie inwestuj na hurra w hyipy. Tak ostrzegam bo kiedy napisałem coś podobnego jak zaczynałem na tym forum to tego samego wieczora na pw pojawili mi się zaraz życzliwi ludzie z ofertami inwestycji. Jakbym zainwestował to już teraz wiem, że bym wtopił #Theadsteam