Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Witam
Nie odpowiadacie na maila więc pytam tutaj.

Czy da się podpiąć pod refa (daję reflink a Wy mnie pod niego podpinacie)

Czy trzeba zakładać nowe konto??
Kiedy rachunki bedą ?
A ja mam pytanie z innej beczki . Za 29.03 tego samego Dnia nabiło mi 8 leadów . Dnia 30.03 też było tyle widocznych a dzisiaj patrze za ten dzien [czyli sobota 29.03] mam 7 leadów i odjeło mi 4zł .

Dlaczego ?
(31-03-2014 16:04)nesarions napisał(a):  A ja mam pytanie z innej beczki . Za 29.03 tego samego Dnia nabiło mi 8 leadów . Dnia 30.03 też było tyle widocznych a dzisiaj patrze za ten dzien [czyli sobota 29.03] mam 7 leadów i odjeło mi 4zł .

Dlaczego ?

Musiałeś coś źle zobaczyć.
witam mam jedno pytanie z góry przepraszam za użycie wulgaryzmów

CZEMU JEST TAKI CHUJO... KONTAKT Z INSTANTER ??? NIGDY NIE MA ICH DOSTĘPNYCH NA GG NA PW NIE ODPISUJĄ E-MAILA DO NICH NIE MAM TEŻ PEWNIE BY NIC NIE ODPISALI ŻAL 4 NA HOTCASH ADMIN NON STOP NA GG SIEDZI I ODPISUJE W CIĄGU SEKUNDY A TUTAJ SZKODA GADAĆ CIĘŻKO SIĘ SKONTAKTOWAĆ NIBY TAKA POWAŻNA FIRMA A KONTAKT Z NIMI TO PORAŻKA

POWINI BYĆ DOSTĘPNI MINIMUM OD 8 DO 19 NA GG I ODPISYWAĆ NA GG !!! PORAŻKA Sad
Glosy: kariolmax (+1)
(31-03-2014 16:16)gutek126p napisał(a):  witam mam jedno pytanie z góry przepraszam za użycie wulgaryzmów

CZEMU JEST TAKI CHUJO... KONTAKT Z INSTANTER ??? NIGDY NIE MA ICH DOSTĘPNYCH NA GG NA PW NIE ODPISUJĄ E-MAILA DO NICH NIE MAM TEŻ PEWNIE BY NIC NIE ODPISALI ŻAL 4 NA HOTCASH ADMIN NON STOP NA GG SIEDZI I ODPISUJE W CIĄGU SEKUNDY A TUTAJ SZKODA GADAĆ CIĘŻKO SIĘ SKONTAKTOWAĆ NIBY TAKA POWAŻNA FIRMA A KONTAKT Z NIMI TO PORAŻKA

POWINI BYĆ DOSTĘPNI MINIMUM OD 8 DO 19 NA GG I ODPISYWAĆ NA GG !!! PORAŻKA Sad

Popieram !

Czekam już trzy dni na odpowiedź.
zamiast ulepszyć serwis zrobić lepsze statystyki żeby można było zobaczyć o której godzinie wapdł lead i z jakiej strony
zrobić lepszy kontakt to dodają non stop program pokerface może i dobrze ale serwis jest sto lat za murzynami 2Angry
(31-03-2014 16:22)gutek126p napisał(a):  zamiast ulepszyć serwis zrobić lepsze statystyki żeby można było zobaczyć o której godzinie wapdł lead i z jakiej strony
zrobić lepszy kontakt to dodają non stop program pokerface może i dobrze ale serwis jest sto lat za murzynami 2Angry

W dodatku program jest zepsuty i nie da się wpisać PIN'u (teleszpieg)
Ja jestem w 100% zadowolony z kontaktu z Instanter.pl, raz była sytuacja że czekałem 3 dni na odpowiedź ale dlatego że był weekend.
Szybko można się z nimi dogadać o wyższe stawki.

Ogólnie to jestem zadowolony z serwisu Smile

Cytat:W dodatku program jest zepsuty i nie da się wpisać PIN'u (teleszpieg)
U mnie program TeleSzpieg działa prawidłowo.
(31-03-2014 16:29)Nju napisał(a):  Ja jestem w 100% zadowolony z kontaktu z Instanter.pl, raz była sytuacja że czekałem 3 dni na odpowiedź ale dlatego że był weekend.
Szybko można się z nimi dogadać o wyższe stawki.

Ogólnie to jestem zadowolony z serwisu Smile

Cytat:W dodatku program jest zepsuty i nie da się wpisać PIN'u (teleszpieg)
U mnie program TeleSzpieg działa prawidłowo.

A będziesz zadowolony jak dowiesz się, że ucinają około połowę leadów??
(od podwyższenia stawki do 4zł zabierają około 80%)
Odpowiedz