Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ogólna dyskusja o PPA

Autor Wiadomość
RE: Ogólna dyskusja o PPA
Sprawdź:
Po prostu zgłoś go a w chyba w ciągu 24 h zostanie usunięty czy jakoś tak.
Glosy: bios (+1), Jojo693 (+1)
(01-03-2013 19:33)daniel42na napisał(a):  Tak mówicie o pozycjach na stronach wyszukiwarki jakby każdy wpisywał to samo..
Musicie zrobić tak aby tytuł tagi i opis były ustawione optymalnie dla każdego lub przynajmniej większości wpisywanych haseł w wyszukiwarke.. dla przykładu nie wszyscy wpisują "xyz hack" lecz "how to hack xyz"

Dodatkowo, wspomnę, że fajny efekt jest, jeżeli powtórzysz frazę z tytułu co najmniej 1 raz w opisie i 1 raz w tagach Big Grin
Ma ktoś znajomości z francuzami? Można by niezłe interesy robićSmile
Ja na wakacje jadę do Holandii więc zmienne IP i heja Big Grin

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
bios ja mam znajomych mieszkających w Francji jakby co to pisz na priv
Glosy: bios (+1)
2 najlepsze filmy zbanowane i już miliony przeszły mi koło nosa Tongue
@mecyj odezwę się

@michalzabc - 2 filmy na jednym koncie? Big Grin
A są jakieś sieci do uploadingu, gdzie przy pobraniu wypełnia się ankiety, ale bez podawania nr. telefonu?
To nie zależy od "sieci do uploadingu" tylko od oferty.
Polskie oferty które spotykamy na ppa to PINy czyli te z podawaniem numeru telefonu.
Dla każdego państwa oferty są inne, na przykład w USA większość ofert polega na pobraniu czegoś, lub podaniu maila.. jednak są one mniej płatne.
Do usunięcia.......
Odpowiedz