Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
❤️mahuzz - ROZDZIAŁ 7❤️

Autor Wiadomość
RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3
Sprawdź:
Mahu, obserwuję Twój dziennik już prawie rok. Gdyby nie on, to sam bym nie założył własnego i bym dalej nic nie robił. Jako jeden z nielicznych, to on dodaję mi najwięcej motywacji. Życzę Ci jeszcze więcej leadów w tym 2018 roku. Pijanego sylwka mordo! Smile
Daj mi parę nisz. Proszę!

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
SIEMA 2018! Smile

Grudzień 2017 - oficjalnie, najlepszy miesiąc w moim życiu pod względem zarobkowym. Nigdy w życiu bym nie pomyślał, że można zarabiać przez internet takie pieniądze Smile
Na 2018 mam trochę inne cele niż na 2017. Nie ukrywam, że jest to niepodważalnie ostatni rozdział dziennika i jestem tego w 100% pewny.

W GRUDNIU 2017 ZAROBIŁEM: ~13025,58zł

Nie wiem nawet zbytnio co napisać. Cieszę się, że tak się to wszystko toczy, niech trwa w najlepsze Heart

Szczęśliwego nowego!

Glosy: Rak (+1), Pablo1878 (+1), mysc (+1), pspsga (+1)
To ile zostało do upragnionej 50siątki?

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Gratulacje mahuzz! Również mam rekord w wysokości 13k/miesiąc.. i już długo nie mogę go pobić, przypuszczam że mnie wyprzedzisz w rozpiętej bluzie Smile

Pozdrawiam!
W jakich serwisach sub sms działasz? Albo jakie polecasz? Najlepiej z odnowieniami
(06-01-2018 16:02)karol9919 napisał(a):  W jakich serwisach sub sms działasz? Albo jakie polecasz? Najlepiej z odnowieniami

Pisał gdzieś wcześniej, że działa w sunlead właśnie ze względu na odnowienia.
Glosy: karol9919 (+1)
Jakie netosy monetyzacji poecasz po wejsciu ustawy sub sms ? Uwazasz sie to drastycznie zmieni rynek ?

DUMNY CZŁONEK ZARABIAM.COM
No w grudniu to był ogień Big Grin Gratulacje impreza

dazy19 ja teraz stawiam na PPI pod Polskę. Poczekam aż spadną zarobki subów i zajmę się testami Big Grin
mahuzz kiedy kolejna aktualizacja? Sad
Odpowiedz