Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Lead.Network - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce » DYSKUSJA OGÓLNA

Autor Wiadomość
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
Sprawdź:
Karczu prosiłem i napisałeś, że zrobisz dwie wypłaty od razu i co? I jednak niee zrobiłeś bo tylko jedną zrealizowałeś ...

Co do serwisu Hotcash, jak dla mnie jest jednym z najlepszych jeśli chodzi o Sub SMS/Premium wszystko fajnie ale z wypłatamy u was jest strasznie słabo, w innych serwisach po zleceniu standardowej wypłaty mamy ją już po 4 dniach (przynajmniej u mnie zawsze tak jest) a na Hotcash'u trzeba czekać aż do ostatniego dnia wypłaty (jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło abym wypłatę dostał wcześnie) niż ostatniego dnia nwm czemu tak jest , może jakiś automat do wypłat macie czy coś ale to jest troszkę słabe. Tak wiem są wypłaty z prowizją i dostanie ją dużo szybciej ale nie każdy chce aby od jego zarobków została taka prowizja pobrana! Karczu serwis na Wielki +, do tego tylko szybsze wypłaty jak by było u was i by było naprawdę Mega, takie moje zdanie Wink
Jak ktoś zainteresowany współpracą to walić na pw Smile
Mam szeroki magazyn na fejsie.
Karczu 2 pytania

czy da sie zablokowac wejscia ew. nie zliczac uv z krajow z zagranicy?

zlecisz mi wyplate express jeden dzien przed terminem, tak aby byla na piatek?
(21-10-2014 13:54)DaviD1997PL napisał(a):  Karczu prosiłem i napisałeś, że zrobisz dwie wypłaty od razu i co? I jednak niee zrobiłeś bo tylko jedną zrealizowałeś ...

Co do serwisu Hotcash, jak dla mnie jest jednym z najlepszych jeśli chodzi o Sub SMS/Premium wszystko fajnie ale z wypłatamy u was jest strasznie słabo, w innych serwisach po zleceniu standardowej wypłaty mamy ją już po 4 dniach (przynajmniej u mnie zawsze tak jest) a na Hotcash'u trzeba czekać aż do ostatniego dnia wypłaty (jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło abym wypłatę dostał wcześnie) niż ostatniego dnia nwm czemu tak jest , może jakiś automat do wypłat macie czy coś ale to jest troszkę słabe. Tak wiem są wypłaty z prowizją i dostanie ją dużo szybciej ale nie każdy chce aby od jego zarobków została taka prowizja pobrana! Karczu serwis na Wielki +, do tego tylko szybsze wypłaty jak by było u was i by było naprawdę Mega, takie moje zdanie Wink
Myślałem, że druga zlecona wypłata to Express, a nie Standard. W ten sposób każdy zlecałby 1 małego Expressa, drugą większą Standard i chciał obie w szybkim trybie.

W wypłatach jednak szykujemy małą rewolucję, o tym za jakiś czas Smile

(21-10-2014 19:25)bec2 napisał(a):  Karczu 2 pytania

Da się, jednak po co? Często mamy Polonię za granicą, a HC całe życie na samej Polsce również nie będzie się skupiać Smile Co do wypłaty - tak, dość często gdy termin jest na piątek, to realizuję to w czwartek, aby Użytkownicy dostali przed weekendem, a nie po.
Glosy: Squnek (+1)
(21-10-2014 19:25)bec2 napisał(a):  Karczu 2 pytania

Da się, jednak po co? Często mamy Polonię za granicą, a HC całe życie na samej Polsce również nie będzie się skupiać Smile Co do wypłaty - tak, dość często gdy termin jest na piątek, to realizuję to w czwartek, aby Użytkownicy dostali przed weekendem, a nie po.
[/quote]

jasne, ale czy ta polonia za granica moze normalnie wyslac sms? bo chyba to tak nie dziala

czyli wyslac nick na pw, czy moge smialo na Ciebie liczyc? Tongue
Karczu ale wez czasami odpisuj na to gg..
Na wszelki wypadek wyślij na emaila Smile

Co do owej Polonii, to jeśli korzystają z Operatora z Polski, to jak najbardziej.
Cytat:W wypłatach jednak szykujemy małą rewolucję, o tym za jakiś czas Smile

Automatyczne wypłaty po zleceniu? Big Grin
Istnieją w ogóle jeszcze jakieś skuteczne metody promocji oprócz FB? nie mam sił już do niego... 2 konta zweryfikowałem tel to mi je blokneli. Następne też weryfikacja tel przeszło ale weryfikacja zdjęciowa... Następne konto to od razu weryfikacja na starcie a nie mam już wolnego numeru. Zakładam następne i to samo. Kolejne bez weryfikacji i zaraz ban na 2 tyg. Ktoś może mi pomóc?;/

Mogę zarejestrować się z reffa w zamian za pomoc. Tylko chciałbym poznać inną formę zarobku niż kopalnia złota jaką jest fejs Smile
Odp: RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
(22-10-2014 09:51)Vertired napisał(a):  Istnieją w ogóle jeszcze jakieś skuteczne metody promocji oprócz FB? nie mam sił już do niego... 2 konta zweryfikowałem tel to mi je blokneli. Następne też weryfikacja tel przeszło ale weryfikacja zdjęciowa... Następne konto to od razu weryfikacja na starcie a nie mam już wolnego numeru. Zakładam następne i to samo. Kolejne bez weryfikacji i zaraz ban na 2 tyg. Ktoś może mi pomóc?;/

Mogę zarejestrować się z reffa w zamian za pomoc. Tylko chciałbym poznać inną formę zarobku niż kopalnia złota jaką jest fejs Smile

Własne strony, youtube, fora Smile

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
Odpowiedz