Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(30-03-2014 22:34)nesarions napisał(a):  Mi nie przypadł ten program wszystko co szpiegowe telefon facebok oraz doładowania to już było od pierwszego programu subskrbcyjnego. Nie mówie , że sie nie da tego sprzedac i zarobic bo się da ale jest znacznie trudniej niz programy która oferuja cos za darmo gdzie w "realnym" świecie trzeba za to zapłacic wtedy duże grono osób się na to rzuca Smile

Jeśli dobrze trafisz i wiesz gdzie dociera program Szpieg[FB Tel] do małej ilosci osób ponizej 15 roku zycia z "ilorazem inteligencji mniej niż 0 " to możesz na tym zarobic ale nie zarobicie tak jak na czymś nowym unikatowym czego jeszcze nie było. na FB przy bardzo duzym spamie coś tam da się może wyskrobac z młodzieży ale musisz byc przygotowany na kilka kont bo CI poblocza szybko :]

Chwile spróbowałam z godzinke czy wiecej i ludzie nawet tego wyświetlac nie chcą ^^ A myśle ze dobrze trafiłam w miejsca i punkty gdzie to robic . Na FB nie działalam nawet i nie jestem ograniczona aby spamic w tych grupach co 5000ludzi od Instantera Smile

DLa mnie nie przypadł ten program do gustu tak samo jak wszystko co będzie Szpiegowało wole pozostac przy jednym czy 2 trafionych co potrafia dotrzec to wiekszego grona osób.

TO moje skomne zdanie nie musicie krytykowac bo pewnie zaraz się pojawią posty typu bo nie umiesz i nie wiesz jak gdzieBig Grin

Trzy razy czytałem, żeby zrozumieć Jerk2
(30-03-2014 22:34)nesarions napisał(a):  Mi nie przypadł ten program wszystko co szpiegowe telefon facebok oraz doładowania to już było od pierwszego programu subskrbcyjnego. Nie mówie , że sie nie da tego sprzedac i zarobic bo się da ale jest znacznie trudniej niz programy która oferuja cos za darmo gdzie w "realnym" świecie trzeba za to zapłacic wtedy duże grono osób się na to rzuca Smile

Jeśli dobrze trafisz i wiesz gdzie dociera program Szpieg[FB Tel] do małej ilosci osób ponizej 15 roku zycia z "ilorazem inteligencji mniej niż 0 " to możesz na tym zarobic ale nie zarobicie tak jak na czymś nowym unikatowym czego jeszcze nie było. na FB przy bardzo duzym spamie coś tam da się może wyskrobac z młodzieży ale musisz byc przygotowany na kilka kont bo CI poblocza szybko :]

Chwile spróbowałam z godzinke czy wiecej i ludzie nawet tego wyświetlac nie chcą ^^ A myśle ze dobrze trafiłam w miejsca i punkty gdzie to robic . Na FB nie działalam nawet i nie jestem ograniczona aby spamic w tych grupach co 5000ludzi od Instantera Smile

DLa mnie nie przypadł ten program do gustu tak samo jak wszystko co będzie Szpiegowało wole pozostac przy jednym czy 2 trafionych co potrafia dotrzec to wiekszego grona osób.

TO moje skomne zdanie nie musicie krytykowac bo pewnie zaraz się pojawią posty typu bo nie umiesz i nie wiesz jak gdzieBig Grin
Jeżeli jesteś ładna to Ci pomoge Lol
Glosy: MankuT (+1)
hehe Big Grin 2

http://forum.pracawita.pl/viewtopic.php?f=8&t=1861
Glosy: Symbian (+1)
(30-03-2014 22:49)xjointmanx napisał(a):  ★Instanter.pl★ Jest jakaś szansa abyście trochę odświeżyli Stream (vidstream.pl) bardzo byłbym zadowolony jaki i pewnie inni Smile

Jakieś specjalne życzenia? (Pytanie do wszystkich promujących vidstream) Smile

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Poprosimy o nowa szate graficzna Smile
Glosy: xjointmanx (+1)
DROGI INSTANTERZE PISZE TUTAJ BO NIE ODPISUJESZ MI NA PW ANI MAILE.

dodaj do mojej wypłaty z 25.03 58 zł które mam teraz na koncie. Login [email protected] czekam na potwierdzenie.
(31-03-2014 03:17)Instanter.pl napisał(a):  
(30-03-2014 22:49)xjointmanx napisał(a):  ★Instanter.pl★ Jest jakaś szansa abyście trochę odświeżyli Stream (vidstream.pl) bardzo byłbym zadowolony jaki i pewnie inni Smile

A co myślicie o odświeżeniu szaty graficznej biletów do kina ?
i ewentualnej zmianie nazwy subskrypcji z start bony na jakąś inną

stąd ta myśl bo jak ktoś się zarejestruje np w szpiegofonie bądź vidstream
a będzie chciał bilet to nie da rady się zarejestrować po bilet bo będzie musiał dezaktywować poprzednią subskrypcję a tak byłby w dwóch już
(31-03-2014 12:16)SiwyX2014x napisał(a):  DROGI INSTANTERZE PISZE TUTAJ BO NIE ODPISUJESZ MI NA PW ANI MAILE.

dodaj do mojej wypłaty z 25.03 58 zł które mam teraz na koncie. Login [email protected] czekam na potwierdzenie.

Witaj SiwyX2014x,

Tak jak w odpowiedzi na Twój e-mail: Wypłaty realizujemy od 100zł, jeżeli wypłata została zlecona niemożliwe jest jej anulowanie. Aby wypłacić zaległe 58zł wymagane do wypłaty jest minimum 100zł.

(31-03-2014 12:18)Duxone00 napisał(a):  
(31-03-2014 03:17)Instanter.pl napisał(a):  

A co myślicie o odświeżeniu szaty graficznej biletów do kina ?
i ewentualnej zmianie nazwy subskrypcji z start bony na jakąś inną

stąd ta myśl bo jak ktoś się zarejestruje np w szpiegofonie bądź vidstream
a będzie chciał bilet to nie da rady się zarejestrować po bilet bo będzie musiał dezaktywować poprzednią subskrypcję a tak byłby w dwóch już

Duxone00,

Działania w toku Smile

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Będziecie dzisiaj realizować jakieś wypłaty?
(31-03-2014 12:57)Nju napisał(a):  Będziecie dzisiaj realizować jakieś wypłaty?

Podpinam się pod pytanie.

Zastanawiam się czy nie zostać mentorem Wink Sporo ludzi mnie o to pyta Tongue
Odpowiedz