Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
U mnie z odnowieniami tydzień temu spadek o 25% w stosunku do 2tyg wstecz i w tym także 25% spadku w stosunku do tygodnia wstecz. Więc jak tak pójdzie dalej to szybko będzie 0 a przecież dorzuca się na prawdę dużo w tygodniu
Jak odnowienia? u mnie kiepsko ale może doliczy po polnocy, zawsze o tej porze już miałem polowe teraz z 40 leadów odnowien 7 dni temu mam 1 lead takze cos nie gra chyba ze doliczy po północy i odpisze, ma ktos podobnie? tydzien temu miałem 400zł z odnowien teraz 100zł brakuje 300zł nie liczac tego co po północy bedzie
no a ja mam z 40 leadów 7 dni temu dzsiaj tylko 1 wiec czekam do północy mam nadzieje ze wpadną, ale zawsze wpadały juz w poniedziałek ale dzsiaj ewidetnie cos nie tak