Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-02-2014 19:49)dandanielo napisał(a): co to ma byc ;/ muszą Ci wypłacic , poświeciłas troche czasu chyba ..
Moim zdaniem to bardzo dobrze, że filtrują takie rzeczy.
Mniej fraudów i problemów z sieciami przez to mają = serwis dłużej postoi.
Wiadomo, że płaczkom i gimbusom, którzy sezonowo zarabiają w internecie na firesie wydaje się to oszustwem i wgl co za złodzieje, lecz w regulaminie mają, że gdy komuś podziękują bo źle promuje linki to pieniądze mu wypłacą i dopiero zamkną konto.
Ja tam bije brawa za takie podejście, gdyby mi się takie coś przytrafiło to bym negocjował jakoś tj. wycofał promocje np. doładowań na samosi i się dogadał, że będę promować co innego jak mnie nie usuną
Nie spamuję linkami na samosi itp.Nie zarabiam sezonowo-działam w tym od wakacji więc ponad pół roku.Miesięczne średnie zarobki z tego typu zajęcia są na poziomie łącznym 4-5 tysięcy miesięcznie.Nie mam zamiaru negocjować-na freebiz się świat nie kończy.Nie wrzucaj więc wszystkich do jednego wora.
A ja mam znow pytanie od piatku mi nie aktywowali konta, a zrodla do promowania programow mam naprawde zachecajace. Myslicie, ze jeszcze nie przeczytali, czy olali mnie? Ew jesli oleja, to dostane maila, ze nie wyrazaja zgody na moje uczestnictwo w programie?
(04-02-2014 11:30)matek697 napisał(a): Ciebie akurat nie wrzuciłem, gdybym odnosił się do Ciebie to bym zacytował Twój post.
Chodziło mi o pana z postów obok Twoich