Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Leadmore Mam wielką prośbę, a zarazem propozycję. Moglibyście dodać w Stream Online opcję, aby usunąć te przykładowe komentarze? Niektóre z nich nijak nie pasują do tematyki filmiku i moim zdaniem obniżają konwersję.
(23-11-2015 23:30)rekki napisał(a):  @[Leadmore] Mam wielką prośbę, a zarazem propozycję. Moglibyście dodać w Stream Online opcję, aby usunąć te przykładowe komentarze? Niektóre z nich nijak nie pasują do tematyki filmiku i moim zdaniem obniżają konwersję.
Jak dodasz własny komentarz to systemowe się wyłączają.

(23-11-2015 20:49)wydra87 napisał(a):  Mam takie pytanie, czy jest możliwość opóźnienia weryfikacji w WTFTube? coś takiego jak w Stream Live ? Bo moim zdaniem jest ona obecnie zdecydowanie za krótka
Do zrobienia Smile

(23-11-2015 20:54)Funkay napisał(a):  Podłączam się do pytania wydry + otwieramy 1000 stronę Big Grin
Napisz na [email protected] to dostaniesz nagrodę : )
Glosy: rekki (+1), wydra87 (+1)
Funkay Co dostałeś? Big Grin
Zdjęcie Pani Moniki Big Grin hihi żarcik
Czy ekspresówki są wyłączone ? Sad
@asiorek, nie. Dzisiaj rano zlecałam i juz dostałam nawet
czyli, żeby miec ekspresówkę trzeba najpieerw kliknąć bank i dopiero jest opcja ekspresowek ?
@rekki talon Jerk2
@Funkay Na kur** i balon? Big Grin
Żeby facebook nie dawał non stop bloka na dowód zmieniłem przeglądarke na inną i już jest ok bez żadnych blokad
Dla pewności za każdym razem jak zmieniam konto czyszczę ciasteczka i ip zmieniam
jak z konwersją u was dziś ? U mnie dziś przy 17 leadach konwersja utrzymuję się ok. 9%
Odpowiedz