Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna » www.leadnow.pl - Oficjalny wątek

Autor Wiadomość
RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna
Sprawdź:
No wlasnie ze skracacza takie wnioski i porównywalnej reklamy na innych programach partnerskich, niestety nie jest to 20%, a kolo 50

NapalonaOla16, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna
(30-03-2016 07:56)NapalonaOla16 napisał(a):  No wlasnie ze skracacza takie wnioski i porównywalnej reklamy na innych programach partnerskich, niestety nie jest to 20%, a kolo 50

To idź na inne programy partnerskie. Ja takich rzeczy nie zauważyłem aby jakiekolwiek ciecia były.
swietnie, ze mowisz mi co mam robic, ale pozwol, ze sam wybiore? widzisz gdzies post, ze leadnow jest slaby i z niego wybywam? zapytalem luzno czemu ciete sa wejscia, bo zarobkowo jest calkiem w porzadku

NapalonaOla16, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
Dziekuje! Przesylka dotarla! Samych sukcesow zycze...

Toskan, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2013.
Również dziękuje za toffifee, dostałem paczkę z życzeniami mimo iż ostatnimi czasy z braku czasu rzadko wchodzę na leadnow Sad Powodzenia w rozwijaniu serwisu życzę!
Dziękujemy i pozdrawiamy Smile.
Super kontakt z administacją, służą pomocą i mega skuteczność Smile
[Obrazek: 26ccd4ab6854ac219aef9aba1d9a4b95162.158....adnow2.PNG]
Kiedy chce wypłatę zlecam, kilka min i kasa na koncie Smile Polecam z całego serca Smile
[Obrazek: 26ccd4ab6854ac219aef9aba1d9a4b95162.158....adnow1.PNG]
Wrócę do faktu Świątecznych życzeń i prezentów od administracji Leadnow. Zarobiłem w kilku serwisach 5 cyfrowe kwoty i nikt tak miło mnie nie zaskoczył Smile ogromny plus w moich oczach. I wrócę jeszcze potestować serwis Wink
Dziękujemy wszystkim za miłe słowa Smile.

I korzystając z okazji - miło nam poinformować, że przygotowaliśmy niespodziankę dla wszystkich, którzy promują na facebooku. W zakładkach popularnych programów znajdziecie do ściągnięcia sposób na zrobienie aplikacji Smile.
Mam taki problem.

Nie potrafie sie zalogować, ani hasła zresetować.

Strona "przypomij hasło" się nie ładuje.
Odpowiedz