Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych
0.00176 minuta * 60 minut * 24 godziny = 2.5344 GBP (~ 13.45 PLN) /24h - tylko raczej lepiej nie przeginać (24h) - to już na pewno jest widoczne i ryzykujesz blokadą karty
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2014 13:00 przez psk9.)
mam kartę Play w sumie nawet 3 telefony też sie znajdą :3 I czy po kupieniu pakietu darmowych rozmów za te 30 zł i puszczenie rozmowy np tylko na wieczór czy zablokują czy nie bardzo ?
A ja mam problem z dodaniem nowego numeru telefonu z nju. Wyskakuje informacja "hat is not a valid number for your selected country." chociaż dodaje +48 i numer telefonu. Co ciekawe tą samą metodą dodaje numer play i nie ma problemu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2014 14:53 przez pawelyoy.)
Czyli jeśli wykupimy darmowe minuty bez limitu w danej sieci i zadzwonimy na numer telefonu, gdzie będziemy słuchać radia to jakaś tam kaska dziennie wpada tak ?
@SweetSensi - tak działa, - można dodać kilka numerów (tak mam)
@aero2 - NJU - samo mi rozłącza co ok 2h
PS. Szukam osób do "grupowego" dzwonienia, rozliczenia na podstawie unit-ów (wg. tego co wydzwoniliście) (szybsza wypłata)
=====================================================
Pomogłem? Zarejestruj się z mojego ref-linka (nic Ciebie to nie kosztuje) http://bit.ly/1ubmTMl ew. czysty link http://gb.cash4minutes.com =====================================================
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2014 19:40 przez psk9.)