Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego » Wspólnie idziemy do przodu!

Autor Wiadomość
RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego
Sprawdź:
(16-03-2014 17:03)mroowas napisał(a):  Polecam przywalenie sobie w czoło. Z tego co jest napisane wyżej w postach wynika, ze zdania są podzielone. Jedni się mogą zalogować, a drudzy nie. A Ty co wywnioskowałeś? Jedyne do czego mogę się przyznać, to fakt, ze poszedłem na łątwizne i nieprzeczytałęm tematu wstecz. Więc zwracam honor w tym aspekcie.

facepalm

Cytat: Post: #69RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego
Część z Was nie może się zalogować, część może. Część widzi już poprawne statystyki, część ich nie widzi. Programy i leadowanie działa poprawnie, reszta (stat, log) może jeszcze przez jakiś czas działać niepoprawnie. Wynika to z tego iż dane są rozbite na dwa serwery i sukcesywnie przenoszone są na mocniejszy dlatego część z Was "jest" jeszcze na starym, a część już na nowym serwerze Smile

Wszystko wróci do normy Smile
U mnie działało i już nie działa ;(
w,Dalszym ciągu nie mogę się zalogować.

ptasior, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2011.
Nie wiem czy warto promować linki , czy nie. Bo mam dobry FP 300k , a stracić to też lipa.
Wczesniej jak sie logowalem to mialem ok 40 leadow a teraz 3, WTF ... a te 40 leadow bylo na pewno zrobione, bo na sprawdzonej niszy
Ja od wczoraj nie moge sie zalogować, ani kliknąc w żaden odnośnik na stronie.

PayNaw dziennik mojej pracy - http://zarabiam.com/Temat-PayNaw-Yennson...cie-123398
(16-03-2014 17:56)matiol napisał(a):  Wczesniej jak sie logowalem to mialem ok 40 leadow a teraz 3, WTF ... a te 40 leadow bylo na pewno zrobione, bo na sprawdzonej niszy

Mi teraz cofnęło kilka odsłon Wink Poza tym nie mam jeszcze żadnego leada dzisiaj według statystyk a pewnie już jakieś były. Myślę że nie ma co się martwić tylko czekać aż wszystko się unormuje, bo widocznie dalej coś robią.
Ja też nie miałem żadnego leada a teraz już wszystko wróciło do normy i ładnie pozaliczało leady z dziś jakbym wiedział, że one nie idą na zmarnowanie to bym lepiej promowałSmile

poprawka;
odswiezylem strone i wrocilo, że nic nie mam Tongue
(16-03-2014 17:56)matiol napisał(a):  Wczesniej jak sie logowalem to mialem ok 40 leadow a teraz 3, WTF ... a te 40 leadow bylo na pewno zrobione, bo na sprawdzonej niszy

Mam to samo... Cofnęło mi 8/9 leadów (co najmniej)...
... tylko, zeby te 150 zł wrocilo, bo byłaby to moja dniowka na instanterze.
Odpowiedz