Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
FireCenter - Co chcesz wiedzieć?

Autor Wiadomość
RE: FireCenter - Co chcesz wiedzieć?
Sprawdź:
(28-01-2014 20:47)malpa2 napisał(a):  
(28-01-2014 20:08)hunterpl444 napisał(a):  Hm jestem bardzo zaniepokojony testami, przeniosłem dwa najbardziej rentowne linki i lipa 9 leadów.

A stawki jakie tam, bo słyszałem że porażka i dno Tongue

No porażka ale testują niby 2 tygodnie później mają podnieść jeżeli etsty pozytywnie wypadną
Aha, to ja poczekam jednak na te normalne stawki bo murzynem nie jestem beka
Wiesz co ja zostawiłem tylko jedną domenę tam żeby testować ale błędy mają np. zalicza podwójnie leady, zauważyłem dzisiaj że mam np 2 x zaliczony. W innych serwisach mam 2 x więcej leadów tu niestety jest inaczej. Musza popracować nad stawką bo za 1,70 nie bardzo się opłaca gdzie u konkurencji jest min 4,50 i jak na razie wypłacają. Wnioski mniejszego zaliczania mogą być takie: Wygląd stron mało realny jak z komiksów, drugie koszt wysłania smsa 6,15 a płaca nam 1,70. Zalicza lead za leadem a tu nagle przestuj po kilkanaście godzin zwłaszcza wieczorami gdzie najwięcej osób pobiera. Duży plus to Firma która nie zniknie z rynku tak myślę Cool . P.S. chyba mnie znienawidzą za moje spostrzeżenia.
Glosy: malpa2 (+1)
Jest kilka kampanii, które są nawet dobrze cenione. Na te ze stawką powyżej 2$ raczej nie ma co narzekać, bo jest ich aż 9 jednak wiele z nich ma słabą szatę graficzną, która jednak trochę odstrasza pokerface

jak mozna sie zarejestrowac i zobaczyc co oferuja bo niewiem
firecpa.com
Jaką macie konwersje z tego, na jakim programie najlepiej wam wpadają leady w PL?

PS: Sieć Orange nie działa.
Są to dalej testy i pisaliśmy, że na razie bez Orange.
Glosy: aero2 (+1)
(01-02-2014 12:18)Diqtion napisał(a):  Są to dalej testy i pisaliśmy, że na razie bez Orange.

Do kiedy potrwają te testy i czy po nich podniesione zostaną stawki ?
Stawki systematycznie idą w górę, aktualnie jest to 0,70$. Jak tylko testy się zakończą poinformujemy o tym.
Wątek zamknięty