Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Perinstallbucks.com PPI » 20$ minimum NET15

Autor Wiadomość
RE: Perinstallbucks.com PPI
Sprawdź:
[Obrazek: earsen.jpg]
Polecam serwis.
Jak widać elegancko płaci
[Obrazek: sp5t0a.jpg]
Witam,
Czy na tej stronie jest możliwość zobaczenia swoich wygenerowanych instalek? (nie mogę znaleźć)
(15-01-2015 15:34)Hais napisał(a):  Witam,
Czy na tej stronie jest możliwość zobaczenia swoich wygenerowanych instalek? (nie mogę znaleźć)

Oczywiście że się da.
Po zalogowaniu do panelu usera na pib klikasz na datę.
Przykładowo na to:
[Obrazek: h6ymda.jpg]
@[full2000]
Ładna ci kasa z refów wpada.Big Grin
(15-01-2015 18:06)aero2 napisał(a):  @[full2000]
Ładna ci kasa z refów wpada.Big Grin

Akurat to nie są moje statystyki ale wpadają jakieś drobneSmile
Oj już nie bądź taki skromny ;d Pewnie nawet więcej wyciskasz z refów w końcu masz ich ponad 200 ;d ( tak wiem że pewnie większość nic nie zarabia)
Oj tam ludzie, może i ma dużo kasy z refów... W zamian oferuje 200 nisz, więc nie narzekajcie Tongue
Ja się go nie czepiam. Swoich refów zdobywa w taki sposób jaki chce, to czy są zadowoleni to jego i ich sprawa. Sam jestem jego refem i nic mu nie mam do zarzucenia, może zapodane nisze nie są jakieś rewelacyjne ale zawsze są, jest się czego zaczepić i można coś wybrać i od czegoś zacząć jeśli się nie ma pomysłu. Osobiście zadałem mu ze 3 pytania, odpowiedział mi na nie bardzo szybko i byłem usatysfakcjonowany z odpowiedzi. Więc jeśli ktoś szuka mentora to go polecam.
Ale również zapraszam do mnie ;p

A Ja najzwyczajniej w świecie (i areo pewnie też - jeśli się mylę to przepraszam) jestem po prostu zazdrosny Tongue kto by nie chciał mieć tyle refów ? zawsze to wpadnie parę groszy.
Refy dzisiaj są jutro nie ma bo każdy serwis w danym momencie może przestać wypłacać.
Jak sami sobie nie zadbacie o zaplecze które będzie zarabiać to nie ma co liczyć na kogoś.

Uwaga!
Otrzymałem informacje że trwają prace nad dokładniejszymi statystykami PIB. Być może niedługo zostaniemy mile zaskoczeni!Smile
Glosy: 4Colors (+1), entreri1pl (+1)
Odpowiedz