Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:)» PaidVerts/Goldenchase/Marketglory, praca w domu, , wskazówki, poradnik,
RE: Marketglory Browser Game: Opis,poradnik Jak Grac I Dowody Wypłat!!!
Sprawdź:
witam mam jeszcze jedno pytanko w panelu po prawej w grze mamy takie coś:
Euro
gold
pln
incomes i co to jest bo naliczane jest w euro i co jakis czas jest dopisywane ja narazie po 3 dniach mam 0,05 jak to wykorzystac i zaco to?
(10-12-2013 07:55)Twister1992 napisał(a): zeby miec euro to najpierw musisz wymienic pln na gola, 1 gold kosztuje cos okolo 11pln, a pozniej golda na euro, a 1 euro kosztuje cos ponad 5golda
a co sie robi w refferal auction? moge tam kupic poleconego czy jak to dziala?
dziękuje za pokazanie co ile musze miec zeby wymienić pozdrawiam dzięki za info
(10-12-2013 22:42)cieri napisał(a):
(10-12-2013 07:55)Twister1992 napisał(a): a co sie robi w refferal auction? moge tam kupic poleconego czy jak to dziala?
Tak, możesz za złoto kupić/sprzedać aktywnych refów
Dokładnie tak tylko, że trafić dobrego reffa graniczy z cudem a jeśli nawet ktoś takiego znajdzie to jego cena ostudzi nasze zapały.Nie da się kupić dobrego reffa za mniej niż 10 golda
Więc warto szukać poleconych może jak raz trafimy kogoś.Ja za jednego reffa, co jest moim osobistym rekordem wziełem 204 golda
dzieki
zalezy jaka firme, na gazecie moze i tak. a reszta to 10euro kostuje otwarcie firmy, 5euro licencja na 90dni, do tego musisz liczyc jeszcze materialy potrzebne do produkcji i na wyplaty pracownikom
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-12-2013 11:54 przez Twister1992.)