Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Włamanie na FireGifts

Autor Wiadomość
RE: Włamanie na FireGifts
Sprawdź:
ja mam takie pytanie ja mam konto premium i mam dodatkowe pytania 2 i 3 + logowanie sie

te punkty tez mi zabiorą czy nie ?
@UP
Raczej nie.
@Edit
Dostałem info od Vexa ,że cofnie bazę, a więc punkty za zadania dzisiejsze i wczorajsze zostaną usunięte.
JUŻ 31 PAŹDZIERNIKA między godziną 20 a 23! będą nagrody czy to tez odwołane ?

czy FG padnie ?

i jeszcze coś czy konto premium będzie przedłożone przez przez to włamanie czy nie ? o te dwa dni ?
@UP
FG nie upadnie, co do restocku 31 października, to powinien się odbyć, lecz nie jest to w 100% pewne, trzeba czekać na info od vexa, jak już wszystko ogarnie.
a te premium zostanie przedłużone o dwa dni ? które były stracone ?
Według mnie powinien przedłużyć premium o 2 dni.
Co do restocku to może być różnie, ale raczej pewnie zrobi tak jak miał być.

Ciekawe też czy wzmocni jakoś zabezpieczenia.
Trzeba oczekać cierpliwie do jutra, jak na razie Vex zmienia hasła i cofa baza do stanu z przed dwóch dni. Potem pewnie będzie działał coś w sprawie ZN.
Najlepiej gdyby On sam dał jakieś info w skrzynce powiadomień... :>
Modlmy sie by ten znów dobrze powstał Big Grin Tzn. taki jaki był na poczatku Big Grin Jerk
Na pewno da, narazie musi cofnąć bazę danych i pozmieniać hasła, spokojnie, nie wszystko na raz.
Glosy: TakeON (+1)
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: