Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tylko ciekawe jak można zarobić 5-15$ dolarów,jak korzystając z wszystkich programów-youtube/facebook/instagram/google plus zarobiłem 0,5$ dolara i kliki się skończyły,i co kilka godzin przybywa z 1-2.Ciekawe ile tych kont trzeba zrobić aby nabić chociaż te 5$ ze 100,200 kont?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2013 11:29 przez Yamakasi.)
(10-11-2013 11:21)Yamakasi napisał(a): Tylko ciekawe jak można zarobić 5-15$ dolarów,jak korzystając z wszystkich programów-youtube/facebook/instagram/google plus zarobiłem 0,5$ dolara i kliki się skończyły,i co kilka godzin przybywa z 1-2.Ciekawe ile tych kont trzeba zrobić aby nabić chociaż te 5$ ze 100,200 kont?
Każdy ma swoje sposoby jak zrobić szybko te 100-200 kont 2
Ok,ja nie proszę o to jak zrobić te 100kont,ale chce wiedzieć jak zrobić te 5$.
Czyli tylko z ok setką kont idzie coś zarobić?No i trzeba dziennie robić te 100 kont,co nie?
Nie trzeba robić tych 100 kont, codziennie są chyba nowe oferty (jak mniemam) ogólnie komu by się chciało robić te "100 kont" codziennie i jeszcze dopisywać je na stronie potem jeszcze do notatnika? Jak zarobiłeś 0,5$ = 1 konto a 5$ = 10 kont ogólnie też zarobek zależy od ofert.
Pamiętajcie że wszystko musicie wrzucić do C:\Users\_twoja nazwa_\Documents\iMacros
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2013 12:27 przez Hiuston.)
Proponuję też bota na instagrama,za komentowanie zdjęć,filmów jest stawka 0.02$,gdzie do wypełnienia na jedno konto jest ok. 5-10 więc szanując 5-10 kont na instagramie i mamy 1$.