Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
goldenbattles (gra przeglÄ…darkowa)

Autor Wiadomość
RE: Golden Battles - zarabianie przez granie
Sprawdź:
(17-10-2014 20:53)maax6 napisaÅ‚(a):  Zapisany z refa.

Niestety nie mogę zawalczyć więcej niż 4 razy bo skończyła mi się stamina. Mam 1/5 a minimum na walkę to niby 2. Jak to można zwiększyć? Czy na początku tak po prostu jest? Bo pisałeś: "Walczcie minimum 40 razy dziennie".

Walczysz z Alienem Golden Bug czycoś takiego (0 poziom) i za to dostajesz potki staminy (maksymalnie 0.1 staminy za potkę) W tekście jest napisane jak tego użyć Wink
Ogarnie może ktoś macro do walki z Golden Bug Alienem ;p?
Dobra już mam bocika do nabijania staminy Lol Jak ktoś chce to podrzucę, ale na razie nie jest doskonały
(18-10-2014 18:24)olekn1 napisaÅ‚(a):  Dobra już mam bocika do nabijania staminy Lol Jak ktoÅ› chce to podrzucÄ™, ale na razie nie jest doskonaÅ‚y

Ja niestety nie dam rady już skorzystać. Za wysoko z poziomem wlazłem.
Dobra ktoś chciał bota na pw, ale ma skrzynkę zajętą, więc napisze tutaj.

"WinParrot, nagrałem ruch myszy i zapętliłem, robi max. 3 walki na minute. Ściągnij sobie ten program to pomogę napisać ci tego bota, bo wszystko zależy od rozdzielczości ekranu, układu ikon itp."
Ile mniej więcej trzeba grać dziennie i przez jaki okres żeby dostać jakąś wypłate?
@[Sulmah] czemu nie napisałeś, że na 6 lvl zerują się kapsułki ze staminą? Straciłem ich ponad 1500 Undecided Da się jakoś zdobyć łatwo te kapsułki jeszcze ;p?
(26-10-2014 09:18)olekn1 napisaÅ‚(a):  @[Sulmah] czemu nie napisaÅ‚eÅ›, że na 6 lvl zerujÄ… siÄ™ kapsuÅ‚ki ze staminÄ…? StraciÅ‚em ich ponad 1500 Undecided Da siÄ™ jakoÅ› zdobyć Å‚atwo te kapsuÅ‚ki jeszcze ;p?

Czemu nie napisałem? Bo o wszystkim nie da się napisać od razu. Poza tym ja wcale nie doradzałem zbierania tych kapsułek w nieskończoność. Powinien Ci o tym napisać ten co Ci to poradził. Odzyskać się ich nie da. Można tylko skasować konto i zacząć jeszcze raz.
No właśnie napiszcie coś o zarobkach. Ile i przez jaki czas trzeba je zbierać? Wiem że to gra a kasa przy okazji ale już dawno nie bawię się w przeglądarkowe bajki...
Czyli mam rozumieć, że wypłacać można tylko z Euro, a 1 Euro+1100 PLN?
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Soulfarm - gra fantasy RPG idle na telegramie miron830 0 184 27-06-2026 13:07
Ostatni post: miron830
  Ravenldle - gra od twórców Ravendawn miron830 5 1,735 11-01-2026 18:49
Ostatni post: miron830
  NomStead - chill gra, która planuje wypuÅ›cić wÅ‚asny token. blazej2221 0 899 09-06-2025 18:07
Ostatni post: blazej2221
  Sorare gra dla miÅ‚oÅ›ników piÅ‚ki i krypto. zeno13 94 20,495 05-11-2021 10:22
Ostatni post: zeno13

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: