Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Bubblews » Płacą na 100%!

Autor Wiadomość
RE: Bubblews
Sprawdź:
Więc ja do tej pory nie dostałem żadnej wiadomości o złamaniu regulaminu itp. a kasy też nie ma.. jakim sposobem nabijales że Cię zbanowali ?

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
przerabiałem polskie artykułu troche i tłumaczyłem na angielski, pierwsze z 3-4 posty skierowałem sztuczny ruch ale tak 20-30 wejść tylko. Ale większość pisałem sam i tak nic z tego nie wyszło więc odpuściłem
Okey, zleciłem dziś drugą wypłatę. Zobaczę czy dojdzie

Pierwszej do tej pory nie dostałem (to już prawie tydzień)

Jeśli nie to serwis jest wielkim SCAMEM

Pozdro

Od dawna jest SCAMem i czy pisać czy kopiować to jeden shit za przeproszeniem.

Dwa razy zlecałem i dałem sobie z tym spokój, wam też radzę.
Glosy: *JackDaniels* (+1)
Witam jak z wypłatami ?? Ja wczoraj zleciłem wypłate 25 $ i mam uzbierane kolejne 11 $.Po ilu dniach mam spodziewać się wypłaty.Pisało na stronie że w ciągu 24h się ze mną skontaktują wiecie może w jaki sposób?
Nikt się nie kontaktuje. Zlecilem dwie wypłaty, do tej pory cisza. Serwis jest SCAMEM

Do mi też nie odpowiadają poczekam jeszcze kilka dni :/ tylko dlaczego sporo osób twierdzi że wypłacają.. Jest ktoś kto dostał wypłate albo odpowiedz od nich ? jak na razie scam zobaczmy za kilka dni
Dla niedowiarków i wątpiących, kolejna świeżutka wypłata (już piąta), która zasili moje konto PayPal Smile

[Obrazek: 2]
twierdzisz że płata ok to pokaż to wypłate :> Mi nie odpisuja na wiadomości na ich adres email , pisałem również na fb i nic. Dlaczego niby tobie wpłaca a mi nie chca dać odpowiedzi.. Jaki masz nick na bubblews.?
Jak widać na kilkanaście osób (które są tu aktywne) które zleciły wypłatę, 100% wypłaty otrzymała tylko jedna.

Jaki jest tego wniosek ? Szkoda na tym tracić czasu i poszukać czegoś innego Wink

benyamin, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2013.
Wątek zamknięty