Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-02-2013 19:22)Gosia9988 napisał(a): Nie moge go w pełni zainstalować bo mam XP system a Framework działa tylko w innych systemach ale akurat nie w moim Da się to jakoś ominąć? Jeśli nie to czy znacie inny dobry program?
Jakiś błąd się wyświetla czy co się dzieje?
(23-02-2013 19:27)draksone napisał(a): Surfer to po co się tak udzielałeś w tym temacie skoro ten serwis uważasz za lipny
Siedziałeś w nim troche A odświerzałem przecież 1 raz ....
Ty w ogóle czytasz co kto w tym temacie pisze? Kilka stron wcześniej pisałem, że wyskakuje błąd i że bardzo słabo cokolwiek się nabija... Od wtedy uważam go za lipny.
1 raz ale za szybko. Co 7 dni odświeżamy.
Wyskakuje komunikat, że instalator wykrył, że ten komputer nie spełnia wymagań do zakończenia tej operacji oraz że Framework jest nieobsługiwany w tym systemie operacyjnym
Skąd Ty możesz wiedzieć czy go testowałem czy nie.
Jak dla mnie to g**** przez duże G.
Wyskakują błędy i nie wszystko zlicza. Ponadto śmiem twierdzić że Ty również uważasz to za dziadostwo, ale zależy Ci na refach i dlatego go chwalisz. Co do postów, w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę ich nabijać.
offtop:
nie błagaj mnie na gadu o nisze, bo dostaniesz blokadę.
Żegnam.
Glosy:
24-02-2013 11:33
patryk0407 UWAGA NA TRANSAKCJE Z TYM UŻYTKOWNIKIEM!
Liczba postów: 1,769
Reputacja:
435 Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 35.00