Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dobrze ze administracja nie pozwala. Filipus teraz musi sie odezwac bo na forum chyba konto jeszcze ma.Niech powie co i jak i postaramy sie dalej ciagnac ta piramide.
Nie rozumiesz ze on olał ta piramidę i stronę? Na forum nie wchodzi i specjalnie usunął nr GG z opisu żebyśmy pisali na PW gdzie nawet nie raczy wejść.
To GG miał wpisane i piszcie do niego żeby coś zrobił skoro ma być kontynuowana ta piramida: 10372202
Kl279 mialbys chec i czas na kontunuowanie piramidy ? Filipus mi napisal ze info z pierwszego postu jest aktualne oprocz jednej osoby, ktora mi podal pod kogo ma byc podpieta. Jesli tak napisz mi prosze swoj nr gg na privie i napisze ci co zrobic dalej.
Hmm.. z Tego co wiem to nie ma dostępu do konta na zarabiam.com i także od dzisiaj na TenDollars.. Oraz z Tego co mówił na GG to dostałeś wszystkie informację wraz z piramidą i nie ładnie tak mówić że mu się nie chce jeżeli podał Ci całe info.
Nie mam od niego żadnych informacji, a co do braku dostępu do kont mi się wierzyć nie chce bo kto usuną jego gg z pierwszego postu za pomocą jego konta i ustawił taki podpis? + Pisałem do niego a on nawet nie raczył odpisać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2012 21:14 przez kl279.)