Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja mam podobny problem jak kolega wczesniej. Tez nie na licza mi tego co wypracuje autosurf. Odpalalem go rano i teraz wieczorem dalej to samo. Korzystam z neostrady livebox. Zmienne ip. Manualnie punkty dodaje, ale nikt nie wchodzi w moja strone na adfly, pewnie dlatego, ze nie naliczylo mi punktu i skrypt nie widzi, mojego surfa?. Możecie jakos pokierowac, zeby ladnie działało?
(21-10-2012 19:42)Takeo napisał(a): tak zalicza mi,
@Stiff a korzystasz z firefoxa ? link jest poprawnie dodany w adf.ly i potem do jakiej strony prowadzi z http:// wlacznie ?
Tak korzystam z firefoxa. Link jest poprawnie dodany i prowadzi do przykladu z wikipedi, ktory jest podany na stronie. Dodatkowo, rano ładnie surf działal i sam sie odswierzał, teraz tylko kiedy mam wlaczony skrypt wchodze na strone i zostawiam karte, otwiera tylko raz strone z linkiem, przekierowywuje z adfly na strone docelowa i potem wraca do theassassins, nie odswierza juz strony i nie wchodzi automatycznie kolejny link, dopiero kiedy ja wyjde i wlacze strone do nabijania pkt. Manualnie wszystko smiga i wchodza w moje linki. Tylko problem z surfem.