Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Płaci instant na lr] Hit! 2% co godzine przez 55 godzin
Sprawdź:
błażej chodź bym chciał móc ci pomóc to nie mam możliwości niestety ...
nie wiem dlaczego u ciebie jedna idzie instant, a jedna do pending
u mnie wszystkie wypłaty idą instant na konto lr. Wiem, że mogą być problemy z większymi więc zlecam x mniejszych i nie mam sytuacji, że jakieś zlecenie trafia mi do oczekujących i nie wiem co ci doradzić bo w sumie zlecasz wypłaty w takiej wysokości jak ja czy tamburyniarz i nam idą instant a u ciebie co któraś trafia do pending. Osobiście powiem, że mam nadzieję iż szybko nastąpi u osób mających oczekujące przelewy ich realizacja
RE: [Płaci instant na lr] Hit! 2% co godzine przez 55 godzin
(30-09-2012 19:16)tamburyniarz napisał(a): Ja też, ale w pending mam już $10. Ciekawe czy mi to wypłacą.
u mnie jeszcze żadna nie trafiła do pending
a wszystkim czekającym na realizację na prawdę życzę szybkich realizacji no i żeby zlecane wypłaty szły instant a nie trafiały do pending