Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(06-05-2013 17:24)Yogii napisał(a): sam sobie gratulować wypłaty..... dobre
Ty masz jakiś problem sam ze sobą czołowy pieniaczu który się tu przywlókł ze śmieciarskiego forum, wróć na nie gwiazdkami pobłyszczeć wśród sobie podobnych den z tamtejszego forum
poszukaj też kolejnego scamu z którego będziesz się ze swoimi błaznami podniecał 3 gr jakie w nim zarobisz, specjalistą przecież od scamów jesteś
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2013 17:31 przez tomazzi.)
(16-06-2013 18:38)swawolny_senior napisał(a): nadal wypłacalni
wyplata instant na koncie, wielki + za natychmiastowe wypłaty bo nie ma opcji oczekiwania na ręczną realizację
Gratulacje oczywiście klik ze skip ad zawsze jeden do przodu
poprawiło się coś z naliczaniem wejść lub ze stawkami tutaj ?
lubię ptp promować dla relaksu ale na tą chwilę nie ma w ofercie nic godnego mojej uwagi, gdyby coś poprawiło się z naliczaniem lub stawkami to ptp24 wróciłby do mych łask
Graty
pomimo kiepskiego zaliczania wejść jak widzę strona cieszy się zainteresowaniem
ja nie mogę na razie znaleźć żadnego ptp godnego mojej uwagi, ale może kiedyś się coś pojawi