Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. Mam pytanie odnośnie własnie serwisu mypay.pl słyszałem ze jest to serwis na którym dość łatwo i szybko można zarobić.
I teraz chodzi o zarobki a dokładnie podatki i US.
Jestem osobą nie pełnoletnia 15 lat ( 97 rocznik ) czy muszę odprowadzać podatek np miesięczny ( tzn jak bym wypłacał co miesiąc dajmy po 300 zl jeśli tyle by sie udało zarobić ) to muszę oddawać jakąś cześć tego do US ? Chodzi o bezpośrednia wypłatę na konto jak i wpłatę na paypal i potem na konto .
Z mypay możesz robić przelew od razu na konto(szkoda tracić na paypalu). Co do podatków to nie jestem pewien ale na twoim miejsu bym się nie martwił. US w polsce jest bardzo nie na czasie i raczej się nie przyczepi do twoich groszy. Jak zaczynasz z mypay to polecam poradnik w sygnaturze. Jak czegoś nie ogarniesz to priv lub email jest na samym dole
PS. Teraz ciężko jest uzbierać 300zł bez kliku kont