Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kubabest napisał(a):A mozna uzywac tego samego mejla , czy trzeba zmieniac?
Z tego co Sniechu pisał to może być ten sam :idea:
Oj... Nie pisałem, że może być ten sam. Pisałem, że do wszystkich kont można używać poczty spam.la, każdy mail z innym początkiem, ale to nie wymaga zakładania e-maili.
borowiakm zapisał się jako edek1987 gratis dla mnie
Cahais
cahais
Kuba 68
Kuba68
Jesli kogos brakuje to piszcie
Zlecilam wypłate i powinno nie byc przycisku do wypłaty tylko informacja ze wypłata jest zlecona i czekam na któryms mejscu w kolejce.A takiej informacji nie ma tylko .Po odswiezeniu znow jest przycisk do wypłaty,znów zlecam i tak w kółko.Nie wiem co jest grane :shock: Na koncie jest 1,49
Moze Jeremanu wie coś w tym temacie :-)
[ Dodano: 2009-04-16, 21:30 ]
Nie moge zlecić wypłaty :cry: 13 kwietnia są ostatnie zapłaty.Pierwszą wypłate dostałam od nich właśnie w tym dniu.Od tego czasu nie ma nowych wypłat.Musimy cierpliwie czekać bo na forum nic nie pisze o problemach z wypłatami :-(
ja mialem podobny problem tyle ze z usunieciem konta, dawalem usun a konto dalej bylo (nadal chyba jest), jak wypłaca to rozumiem ze dalej akcja trwa ?? bo jeszcze by cos przyrobił :mrgreen:
Sprawdzałam na forum.Zapłaty są z 13 kwietnia i z 16 też.Ale ja nie moge zlecić wypłaty.Przycisk jest, wypełmiam pola wciskam i nic.Wypłata znów nie zlecona.Napisałam na forum, ale jakoś im sie nie spieszy :?: Jak uda mi się zlecić wypłate to jasne że bedzie można tworzyc nowe konta :chytry:
[ Dodano: 2009-04-19, 21:31 ]
Zawiadamiam ,iż wypłata przed 10 min została zlecona :idea: