Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom!

Autor Wiadomość
RE: CoinSmart - Zdobywaj darmowe BTC dzięki quizom!
Sprawdź:
Muszę codziennie wypełniać te quizy, by codziennie mieć jeden ticket na losowanie w danym quizie, czy wystarczy że raz wypełnię?
Bo już wszystkie wypełniłem, ale niestety nic nie wpadło Sad
Chyba na koniec miesiąca losują.
Raz na miesiąc. Codzienne wypełnianie nic ci nie da, szkoda czasu.
Wszystkie quizy i nic narazie :/
To teraz jak to działa? Warto się logować w codziennie i sprawdzać czy coś jest ? Czy jest jakiś dzień w miesiącu w którym losują ?
Osoby które jeszcze nie mają konta CoinSmart, odezwijcie się na PW - do 25 grudnia jest limitowana akcja dzięki której otrzymacie aż $50 za zarejestrowanie się i dokonanie pierwszego depozytu w wysokości 100 USD (100 EUR) lub więcej.
Mój personalny reflink zawarty w głównym poście wątku również jest objęty promocją 'Give 50$, get 50$', ale mimo wszystko serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych do działu refback, gdzie dostępna jest specjalna oferta z moim udziałem i dodatkowy zastrzyk gotówki w okresie przedświątecznym. Sam proces prawidłowego wykonania depozytu może również przysporzyć trochę problemów, także i w tym przypadku służę pomocą Smile
Rozumiem że jak ktoś ma juz konto zrobione z reflinka miesiąc temu to tej osoby ta akcja nie dotyczy?
Generalnie na depozyt i spełnienie warunków od otrzymania weryfikacji masz 30 dni. Jeśli rejestrowałeś konto np. 20 dni temu, to proponuję mimo wszystko napisać na live support (prawy dolny róg po wejściu na stronę) i dopytać, czy łapiesz się na starą czy też na nową promocję. Rozum podpowiada, że mimo wszystko zaoferują Ci poprzednią promocję z mniejszą nagrodą, ale nie zaszkodzi zapytać - być może wykażą się nadprogramową, świąteczną hojnością Wink
Glosy: przemo1969 (+1)
mam meila i weryfikacje zatwierdzili mi 5 grudnia, jak sprawdzic czy aby na 100% rejestrowałem sie z twojego linka
Odpowiedz