Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Polecam wszystkim wejść na swoje konta, bo dziś są ogromne naliczenia poprzednie były po 3 mln $, a dziś prawie 7$ widać ogromną różnicę w naliczeniach
15% to jest dochód dzienny a jeśli nie to w jakim czasie ten dochód można uzyskać ?(reklamy można wyklikac jednego dnia?)
Wykupienie recyklingu zmniejsza dochód z tych wykupionych reklam ? Czy jest to dodatkowa opcja na dorobienie ?
Kupujesz reklamę z niej masz 15% zysku - im jesteś w wyższej grupie tym szybciej zdobędziesz te 15%.
Na wyklikanie reklam masz określony czas. Jak licznik dojdzie do 0 to reklama przepada a Ty tracisz punkty BAP.
W recykling się nie bawię więc moja wiedza na ten temat jest zerowa - tak więc na to pytanie nie udzielę odpowiedzi.
Opłaca się jeszcze wejść. Jakie będą naliczenia - nie wiem wszedłem z kwotą o połowę niższą.
Codziennie musisz oglądać reklamy oraz warto kupić za $10 filtr (opłata jednorazowa) dzięki czemu nie będziesz dostawać reklam o centowych wartościach.