Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kupiłem ostatnio ekwipunek do Scavenging i wykorzystałem go maksymalnie jak tylko można. Udało mi się go odpalić 12 razy. A oto mój drop:
1 magnesium
6 aluminium
13 metal
7 lootbox
Zużyłem:
1 mleko
2 newspapers
około 45 coffe ;-)
Koszt takiej zabawy to ponad 31k HCC. Myślę, że jest to opłacalne. Jak uda mi się wszystko sprzedać to dam wam znać ile zarobiłem. Zastanawiam się czy sprzedać Lootboxy czy kupić do nich klucze i otworzyć. ;-)
Ktoś już jest powyżej 500XP? Trzeba mieć min. 20% energii żeby pracować. Co kupować najlepiej żeby utrzymać tą energie? różne są możliwości ale czy ktoś zna opcję najtańszą.
(24-12-2018 23:37)Tekri napisał(a): Kupiłem ostatnio ekwipunek do Scavenging i wykorzystałem go maksymalnie jak tylko można. Udało mi się go odpalić 12 razy. A oto mój drop:
1 magnesium
6 aluminium
13 metal
7 lootbox
Zużyłem:
1 mleko
2 newspapers
około 45 coffe ;-)
Koszt takiej zabawy to ponad 31k HCC. Myślę, że jest to opłacalne. Jak uda mi się wszystko sprzedać to dam wam znać ile zarobiłem. Zastanawiam się czy sprzedać Lootboxy czy kupić do nich klucze i otworzyć. ;-)
Tekri
Hm, ciekawe. Chociaż po jednym takim wypadzie nie ma co wniosków robić.
@Pastek3 w kółko to samo, pracuj po 3 razy dziennie, postępuj z instrukcją, jak jesteś zainteresowany inwestycją to daj mi znać na pw, w tym przypadku wachlarz możliwości jest parokrotnie większy i efektywniejszy.
@Giacamix2 ciężko powiedzieć, ale najtańsza opcja to chyba wynajęcie tzw " Mansion ". Ja oferuje wynajem za 900 HCC za dzień. W skrócie najtaniej to chyba mleko i gazety, ewentualnie willa i 2 kawy .. ale tego tez niemoge 100 % zagwarantowac
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2019 18:56 przez AssenCreated.)