Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Scam]AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty]

Autor Wiadomość
RE: AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty]
Sprawdź:
Mam dokładnie tak samo myślałem że to dlatego że używałem vpsa i mi konto zbanowali ale nie wiem
(19-10-2018 22:00)mololel napisał(a):  Mam dokładnie tak samo myślałem że to dlatego że używałem vpsa i mi konto zbanowali ale nie wiem

To nic nie wiemy bo ja tez vps Big Grin
Nabiłem 50 k i teraz nie mogę się zalogować wtf ?
U mnie normalnie dziala .
(20-10-2018 16:34)krychap napisał(a):  U mnie normalnie dziala .

Invalid username or password. If you have any questions, contact with [email protected].

A support nie odpowiada...
Spróbuj na FB napisać. https://www.facebook.com/airrewards/
AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty]
Ave. Też mam ten sam problem. Reset przeprowadzony pomyślnie, nowe hasło przysłane i nadal ten sam komunikat. " invalid username or password" coś mi tu nie pasuje.... ip z t-mobile, prawie 30k pkt poszło się certolić.

Podłączyło się do mnie 2 refów. Na osobnych ip. Nawet nie wiem gdzie szukać nieprawidłowości.....
(20-10-2018 21:58)fi5her1975 napisał(a):  Ave. Też mam ten sam problem. Reset przeprowadzony pomyślnie, nowe hasło przysłane i nadal ten sam komunikat. " invalid username or password" coś mi tu nie pasuje.... ip z t-mobile, prawie 30k pkt poszło się certolić.

Podłączyło się do mnie 2 refów. Na osobnych ip. Nawet nie wiem gdzie szukać nieprawidłowości.....

To ja juz sam nie wiem albo vps albo tez laczylem sie z tmobile i wywalilo mnie jak zebralem 3 refy.
AirRewards - zarabiaj na oglądaniu filmików jak i wrzucaniu [dowód wypłaty]
Ave. Wysłałem maila do suportu. Poniżej zamieszczam treść...

"
HI  there

It usually blocks when abuse is detected.  Have you watch hundreds of videos back to back with only a few seconds pause on between? Our system detects this as fraud by a bot 

Air Rewards Support Team

On 20 Oct 2018, at 21:53, [email protected]<[email protected]> wrote:

Hello.

Why can not I log in to my account with the [email protected] login?

The message says that there is an incorrect login or password.

However, after resetting the password, where you need to enter your e-mail account,

a link to reset your password is sent, and then a new password is sent,

which is incorrect according to the system.

I will be very grateful for your quick response.

Best regards Fi5her1975

"
Ja np. miałem włączony 24/h mini komputerek i sobie filmiki leciały. I mi napisali że jak oglądam non stop to system wykrywa to jako bot i blokuje konto o.O. Ciekawe kto mi odda teoretycznie za prąd w takim razie. Według nich to mam oglądać filmiki w różnych odstępach czasu ... chore. Przy tak niskich stawkach za oglądanie.
Wątek zamknięty